ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΛΕΙΠΕ! Αυξήσεις και στα ασφάλιστρα των ΙΧ

Την ανιούσα θα πάρουν και τα ασφάλιστρα Υγείας

ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΛΕΙΠΕ! Αυξήσεις και στα ασφάλιστρα των ΙΧ

Κύμα αυξήσεων στα ασφάλιστρα αυτοκινήτου και συνεπακόλουθα στα ασφάλιστρα υγείας αναμένεται να ξεκινήσει από τον Σεπτέμβριο μετά την χθεσινή αναθεώρηση κατά 22% των ορίων ελάχιστων ποσών ασφαλιστικής κάλυψης στον κλάδο αυτοκινήτου από την Τράπεζα της Ελλάδας.

Ειδικότερα, αυξάνονται τα όρια των ελάχιστων ποσών ασφαλιστικής κάλυψης στην αστική ευθύνη αυτοκινήτου για ατυχήματα από 1 εκατ. ευρώ σε 1.220.000 ευρώ από την 1η Ιανουαρίου 2017 σύμφωνα με απόφαση της Τράπεζας της Ελλάδας που εκδόθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Η απόφαση αναφέρει ότι από 1ης Ιανουαρίου 2017, τα ελάχιστα ποσά ασφαλιστικής κάλυψης στον κλάδο αυτοκινήτου δεν μπορεί να είναι κατώτερα για περίπτωση σωματικής βλάβης 1,220 εκατ. ευρώ και σε περίπτωση υλικής ζημίας στα 1,220 εκατ. ευρώ ανά ατύχημα, ανεξάρτητα από τον αριθμό των θυμάτων.

Εμμέσως θα επηρεαστούν και τα ασφάλιστρα υγείας αφού οι ασφαλιστικές θα κληθούν να αναθεωρήσουν και προγράμματα νοσοκομειακών συμβολαίων έτσι ώστε να μπορούν να καλυφθούν και τα όρια των τροχαίων ατυχημάτων.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top