Σε θάλασσα με… φόρους μας ρίχνει η κυβέρνηση! Αντί για καρχαρίες έχει δόσεις και διορίες!

Άχρηστα τα σωσίβια, σώζονται μόνο όσοι έχουν να πληρώσουν!

​Πάνω από 30 δισ.ευρώ για φόρους καλούνται να δώσουν στο κράτος 7,5 εκατομμύρια μισθωτοί, συνταξιούχοι, ελεύθεροι επαγγελματίες, επιχειρήσεις και ιδιοκτήτες ακινήτων.

Οι φορολογούμενοι που μιλούν στην κάμερα του Star υποστηρίζουν πως έχουν ξεπεράσει τα όρια τους, καθώς οι φόροι είναι αβάσταχτοι!

Αναλυτικότερα:

Τον Σεπτέμβρη οι φορολογούμενοι θα πρέπει να πληρώσουν 1,8 δισ ευρώ για τη δεύτερη δόση του φόρου εισοδήματος, όπως και το ποσό των 600 εκατ. ευρώ για την πρώτη δόση του ΕΝΦΙΑ. Μέσα στον Οκτώβριο έρχεται η δεύτερη δόση του ΕΝΦΙΑ, ενώ τον Νοέμβριο οι φορολογούμενοι και οι ιδιοκτήτες ακινήτων θα πρέπει να καταβάλουν τόσο την τρίτη δόση του ΕΝΦΙΑ, όσο και την τρίτη δόση του φόρου εισοδήματος. Τον ��εκέμβριο καταφθάνουν και τα τέλη κυκλοφορίας σε περίπου πέντε εκατομμύρια ιδιοκτήτες Ι.Χ, ενώ θα πρέπει να εξοφληθεί και η τέταρτη δόση του ΕΝΦΙΑ.

Ο Τρύφωνας Αλεξιάδης, μιλώντας στο ΣΚΑΙ, επιβεβαίωσε ότι τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ θα αναρτηθούν μέχρι το τέλος του μήνα (Αύγουστος) και οι φόρος θα πληρωθεί σε πέντε δόσεις.

Τον Ιανουάριο πληρώνεται η πέμπτη και τελευταία δόση του ΕΝΦΙΑ, ενώ επιβάλλεται φόρος 5% στην κινητή τηλεφωνία, και αυξάνονται ταυτόχρονα οι... ειδικοί φόροι στα καύσιμα: κατά 3 λεπτά το λίτρο στην βενζίνη, κατά 8 λεπτά το λίτρο στο πετρέλαιο κίνησης και κατά 10 λεπτά το λίτρο στο υγραέριο κίνησης.

ΒΙΝΤΕΟ STAR

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top