Οι ΡΑΜΠΟ του ΣΔΟΕ συνεχίζουν το ΣΑΦΑΡΙ! Νέα 48ωρα ΛΟΥΚΕΤΑ

Χαλκιδική και Θάσος αυτή τη φορά στο στόχαστρο των ελεγκτών

Οι ΡΑΜΠΟ του ΣΔΟΕ συνεχίζουν το ΣΑΦΑΡΙ! Νέα 48ωρα ΛΟΥΚΕΤΑ

​Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται το σαφάρι των ελεγκτών της εφορίας σε τουριστικές περιοχές της χώρας προκειμένου να διαπιστωθεί αν οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται εκεί φοροδιαφεύγουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κλιμάκια της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων πραγματοποίησε αιφνιδιαστικό έλεγχο σε μεγάλο παραλιακό μπαρ στην Καβάλα, όπου και διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν κοπεί περίπου 30 αποδείξεις. Οι ελεγκτές επέβαλαν χωρίς δεύτερη σκέψη 48ωρο λουκέτο στην επιχείρηση με τη συνδρομή μάλιστα ισχυρών δυνάμεων της αστυνομίας, καθώς υπήρξαν έντονες αντιδράσεις από τον ιδιοκτήτη.

Την ί��ια τύχη είχε και beach bar στη Χρυσή Αμμουδιά στη Θάσο, αφού ο ιδιοκτήτης του δεν είχε κόψει αποδείξεις.

Επίσης σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε πάρκινγκ στην Καλλιθέα Χαλκιδικής, διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν κοπεί 75 αποδείξεις με τους ελεγκτές να το σφραγίζουν για 48 ώρες.

Σύμφωνα με τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων, Γ. Πιτσιλή, οι έλεγχοι θα συνεχιστούν ακόμα και την αργία του Δεκαπενταύγουστου, ενώ ο ίδιος θα βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με περιφερειακούς ελεγκτικούς μηχανισμούς από τους οποίους έχει καθημερινή ενημέρωση για την υλοποίηση των σχετικών με τους ελέγχους αποφάσεων.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top