ΔΕΗ: Δεν αυξάνεται η τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος αλλά δεν αποκλείεται αύξηση του… λογαριασμο

Τι αναφέρει σχετικά με το Νόμο για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και το Ειδικό Τέλος Μ��ίωσης Εκπομπών Αερίων Ρύπων (ΕΤΜΕΑΡ)

«Για αποφυγή οποιασδήποτε σύγχυσης, με αφορμή το νέο νόμο για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ) η ΔΕΗ επαναλαμβάνει ότι δεν θα αυξήσει την τιμή της ηλεκτρικής ενέργειας, το μόνο στοιχείο του λογαριασμού που την αφορά και μπορεί να επηρεάσει. Τα λοιπά στοιχεία του λογαριασμού, όπως Ειδικό Τέλος Μείωσης Εκπομπών Αερίων Ρύπων (ΕΤΜΕΑΡ) , Δημοτικά Τέλη κ.λπ. δεν αφορούν τη ΔΕΗ και η τιμή τους καθορίζεται από άλλους φορείς» αναφέρει η επιχείρηση σε σημερινή ανακοίνωσή της, στην οποία αποκλείει αύξηση του ηλεκτρικού ρεύματος, αλλά όχι και την αύξηση του συνολικού λογαριασμού, λόγω αύξησης του ΕΤΜΕΑΡ και όχι μόνο!
Η ΔΕΗ ��άντως ευχαριστεί τους πελάτες της οι οποίοι είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους σε ότι αφορά στο ρεύμα που προμηθεύονται και επιφυλάσσεται, «πέραν της γενναίας έκπτωσης του 15% σε συνάρτηση με την πορεία εξόφλησης των οφειλών από τους υπολοίπους να εξαντλήσει τα περιθώρια μεγαλύτερης ανταμοιβής στο μέλλον, σε όφελος των νοικοκυριών και των Επιχειρήσεων».
Ευχαριστεί επίσης τους πελάτες της οι οποίοι ανταποκρίνονται στην πρόσκλησή της και προστρέχουν να διακανονίσουν τις οφειλές τους επωφελούμενοι από την ευνοϊκή ρύθμιση των 36 δόσεων.
Διευκρινίζει όμως ότι «στις περιπτώσεις που κάποιοι πελάτες δεν προσέρχονται αυτοβούλως αλλά αφού η Επιχείρηση αναγκάζεται λόγω της παρατεταμένης ασυνέπειας και αδιαφορίας τους να διακόψει την ηλεκτροδότηση τους, προκειμένου να γίνει επανασύνδεση θα καταβάλλεται το 30% της οφειλής και το υπόλοιπο θα εξοφλείται σε 8 δόσεις κατ’ ανώτατο. Μάλιστα η Επιχείρηση εξαντλώντας κάθε περιθώριο καλής θέλησης θα τους εντάξει στο πρόγραμμα «συνέπεια» με την έκπτωση του 15% εφόσον στο εξής τακτοποιούν κανονικά τις οφειλές τους».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top