Το μαρτύριο της σταγόνας για τους συνταξιούχους: Σε δόσεις οι περικοπές στις επικουρικές

Ποια ταμεία επηρεάζει ο επαναϋπολογισμός

 Το μαρτύριο της σταγόνας για τους συνταξιούχους: Σε δόσεις οι περικοπές στις επικουρικές

Καλοκαίρι αγωνίας περνούν οι συνταξιούχοι καθώς κάποιοι είδαν το πρώτο κύμα μειώσεων στις επικουρικές τους συντάξεις και άλλοι βλέπουν το χρονοδιάγραμμα των μειώσεων στα δικά τους ταμεία να αλλάζει διαρκώς.


Περικοπές βλέπουν οι συνταξιούχοι που λαμβάνουν ως άθροισμα κύριας και επικουρικής σύνταξης πάνω από 1.300 ευρώ μικτά, δηλαδή 1.170 ευρώ καθαρά. Και βέβαια πολλοί είναι οι συνταξιούχοι που δηλώνουν απογοητευμένοι αφού είχαν πιστέψει ότι δε θα γίνουν άλλες περικοπές.


Στις 2 Σεπτεμβρίου έρχεται το δεύτερο κύμα περικοπών με τον επαναϋπολογισμό να επηρεάζει 6 ακόμα ταμεία.


Τον Σεπτέμβριο θα δουν συγκεκριμένα περικοπές οι συνταξιούχοι του μεγαλύτερου ταμείου της χώρας, του ΙΚΑ, συνταξιούχοι εμποροϋπάλληλοι, συνταξιούχοι της ΔΕΗ, συνταξιούχοι Οινοποιίας Ζυθοποιίας, τομέας Επικουρικής Ασφάλισης Υπαλλήλων Τουριστικών Πρακτορείων και συνταξιούχοι Τράπεζας Πίστεως.


Περικοπές σε 9 επικουρικά ταμεία ακολουθούν τον Οκτώβριο: Συνταξιούχοι αρτοποιοί, Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης Πρατηριούχων Υγρών Καυσίμων, συνταξιούχο�� Δικηγόροι , επικουρικό ταμείο των Δημοσιογράφων, Επικουρική Ασφάλιση Nαυτικών, Επικουρικά των Σωμάτων Ασφαλείας και Επικουρικό των Συνταξιούχων Εμπορικής Τράπεζας.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top