ΣΥΝΕΒΗ και ΑΥΤΟ! Στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ τα γαϊδουράκια της Λίνδου

Επιβλήθηκαν πρόστιμα στους ιδιοκτήτες τους για παράβαση της φορολογικής νομοθεσίας

​Δεν είναι μόνο οι τουριστικές επιχειρήσεις και τα πανηγύρια που μπήκαν στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ. Από τη δαγκάνα των… Ράμπο δεν γλίτωσαν ούτε τα γαϊδουράκια της Λίνδου, με τους ελεγκτές να μοιράζουν πρόστιμα στους ιδιοκτήτες τους για παράβαση της φορολογικής νομοθεσίας.

Όπως αναφέρει η Ροδιακή, στα τέλη Ιουλίου, δύο εφοριακοί πραγματοποίησαν έλεγχο στο Σύλλογο Ονηλατών Λίνδου «Ο Κλεόβουλος», στην κατοχή του οποίου είναι τα γνωστά γαϊδουράκια που χρησιμοποιούν οι τουρίστες για να ανεβαίνουν στην ακρόπολη της Λίνδου.

Κατά τον έλεγχο λοιπόν διαπίστωσαν ότι δεν είχαν κοπεί αποδείξεις για πέντε εισιτήρια, αξίας 5 ευρώ που πουλήθηκαν και ότι δεν είχε γίνει έναρξη δραστηριότητα στη ΔΟΥ.

Το πρόστιμο μάλιστα άγγιξε συνολικά τα 4.250 ευρώ, προκαλώντας την έντονη αντίδραση των μελών του συλλόγου, ο οποίος κίνησε τις σχετικές διαδικασίες για να εκφράσει τις ενστάσεις του στις αρμόδιες αρχές.

Εντός των ημερών μάλιστα θα βγάλει ανακοίνωση για το θέμα και θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις και όταν ολοκληρωθούν από πλευράς του οι ενέργειες που γίνονται.

Οι εντολές που έχο��ν πάρει οι εφοριακοί είναι να ελέγχουν τα πάντα για να παταχθεί η φοροδιαφυγή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top