Κυνηγούν τη φοροδιαφυγή στις παραλίες και στο κέντρο της Αθήνας οργιάζει!

Δείτε τι κατέγραψε η κάμερα του Star

Κυνηγούν τη φοροδιαφυγή στις παραλίες και στο κέντρο της Αθήνας οργιάζει!
Την ώρα που οι έλεγχοι της εφορίας εντείνονται στις παραλίες και τα τουριστικά κέντρα, στο κέντρο της Αθήνας και σε καταστήματα που διατηρούν κυρίως οι αλλοδαποί, η φοροδιαφυγή οργιάζει, όπως κατέγραψαν η κάμερα του Star και ο Βαγγέλης Γκούμας.
Κυριαρχεί όμως και ο φόβος, καθώς αυτοί που καταγγέλλουν δεν επιθυμούν να δείξουν το πρόσωπό τους για να μην στοχοποιηθούν από τους επιτήδειους.
Χαρακτηριστική είναι η εικόνα με Κινέζο υπάλληλο που «πιάστηκε» στα πράσα την ώρα που μετέφερε εμπορεύματα χωρίς παραστατικά έγγραφα μέσα στην αποθήκη.
Ενδεικτική επίσης η αντίδραση ιδιοκτήτη καταστήματος με κινέζικα είδη, όταν τον ρωτήσαμε αν λειτουργεί η ταμειακή μηχανή και αν κόβει αποδείξεις.
Μάλιστα, σε άλλο σημείο του δρόμου πωλούσαν… κότες. Και σε αυτό το σημείο οι συναλλαγές γίνονται «στο μιλητό».
Όμως, αν νομίζετε ότι δεν γίνεται κανένας έλεγχος, γελιέστε. Απεξαρτημένος δηλώνει ότι τον έπιασαν γιατί πουλούσε, όπως λέει, φυλλάδια κατά των ναρκωτικών.
Άλλοι κουβαλούσαν στη μέση του δρόμου μαύρες σακούλες με πολλά εμπορεύματα και παραστατικά για... λίγα. Όλα αυτά την ώρα που στις τουριστικές περιοχές μπαίνουν 48ωρα λουκέτα…
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top