Στο Costa Navarino και στην τουρκική Dogus το Χίλτον

Οι λεπτομέρειες για το μεγάλο deal

​Την κοινοπραξία που αποτελείται από τις εταιρείες Τουριστικές Επιχειρήσεις Μεσσηνίας Α.Ε, η οποία είναι ιδιοκτήτρια του Costa Navarino στη Μεσσηνία και την D – Marine Investments Holding B.V. με έδρα το Άμστερνταμ, που είναι θυγατρική εταιρεία του τουρκικού ομίλου Dogus επέλεξε η Alpha Bank ως προτιμητέο επενδυτή για το Hilton Αθηνών, σύμφωνα με την Καθημερινή.

Συγκεκριμένα, η Ιονική Ξενοδοχειακαί Επιχειρήσεις, που είναι ιδιοκτήτρια του Hilton και έχει βασικό μέτοχο με 97,3% την Alpha Bank έλαβε σχετική ενημέρωση ότι ολοκληρώθηκε η αξιολόγηση των δεσμευτικών προσφορών που υπεβλήθησαν από ενδιαφερόμενους επενδυτές στο πλαίσιο της διαδικασίας εξαγοράς πλειοψηφικού ποσοστού στο μετοχικό κεφάλαιο της ξενοδοχειακής εταιρείας.

Μετά λοιπόν από την αξιολόγηση των δεσμευτικών προσφορών, η ιδιοκτήτρια του Hilton επέλεξε τη συγκεκριμένη κοινοπραξία με την οποία έχει ξεκινήσει και αποκλειστικές συζητήσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top