Μπράβοι απείλησαν εφοριακούς σε κλαμπ στη Ρόδο!

Τους ζήτησαν να φύγουν και αρνήθηκαν τον έλεγχο - Έρχεται λουκέτο

Παρεμποδίσθηκε από υπαλλήλους ασφαλείας μεγάλου κλαμπ στη Ρόδο κλιμάκιο ελεγκτών-εφοριακών, όταν αποπειράθηκε να διενεργήσει φορολογικό έλεγχο στο κατάστημα!
«Δεν θα ελέγξετε» φέρονται να είπαν οι «φουσκωτοί» στην είσοδο στους εφοριακούς, οι οποίοι δεν κάμφθηκαν ούτε από την επίκληση των νομικών διατάξεων από τους ελεγκτές για το δικαίωμα εισόδου τους ούτε από τις προειδοποιήσεις τους για τις ποινικές και οικονομικές συνέπειες. Όχι, μόνο αυτό, αλλά οι υπάλληλοι του κλαμπ φέρεται να τους απείλησαν με την φράση: «Φύγετε, να μην έχουμε άλλα»!
Οι ελεγκτές αποχώρησαν τελικά κάνοντας έκθεση για άρνηση ελέγχου και πλέον αναμένεται η επιβολή λουκέτου διάρκειας μεγαλύτερης των 48 ωρών από την Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, όπως προβλέπεται για την περίπτωση.
Από την ΓΓΔΕ διαμηνύουν επίσης ότι το λουκέτο είναι αναπόφευκτο και ότι δεν θα έχει πρακτικό αποτέλεσμα η δυνατότητα υποβολής ένστασης, ώστε το κλείσιμο να επιβληθεί μετά τον δεκαπενταύγουστο.
Το περιστατικό σε βάρος των εφοριακών καταδίκασε πάντως και ο Εμπορικός Σύλλογος Ρόδου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top