ΠΡΟΣΟΧΗ! Δεν πληρώνεις το ρεύμα; Η ΔΕΗ το κόβει αμέσως

Στα 2,5 δισ. τα χρέη προς την επιχείρηση

​Πιο αυστηρά μέτρα απέναντι στους κακοπληρωτές είναι αποφασισμένη να πάρει η ΔΕΗ, ώστε να περιορίσει τις ληξιπρόθεσμες οφειλές που έχουν χτυπήσει κόκκινο.

Η ΔΕΗ επίσημα αποφεύγει να δώσει στοιχεία για το ύψος των οφειλών, πηγές όμως από τους εργαζόμενους και από τη διοίκηση αναφέρουν ότι είναι γύρω στα 2,5 δισ. ευρώ.

Πρόσφατα μάλιστα η επιχείρηση για να διευκολύνει τους καταναλωτές και να φέρει ζεστό χρήμα στα ταμεία ανακοίνωσε την παράταση έως τις 30 Σεπτεμβρίου του προγράμματος των ευνοϊκών διακανονισμών που έληγε στις 31 Ιουλίου.

Η ανταπόκριση όμως δεν ήταν αυτή που ανέμενε με αποτέλεσμα η ΔΕΗ να αποφασίσει να σκληρύνει τη στάση της.

Έτσι από εδώ και πέρα όσοι δεν ενταχθούν από εδώ και πέρα στη ρύθμιση θα βρεθούν αντιμέτωποι όχι μόνο με τον κίνδυνο διακοπής της ηλεκτροδότησης, αλλά και της απώλειας του δικαιώματος ένταξης στο πρόγραμμα διακανονισμού με τις 36 δόσεις χωρίς προκαταβολή.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της επιχείρησης, από 1η Απριλίου που τέθηκε σε εφαρμογή το πρόγραμμα και έως τις 29 Ιουλίου εντάχθηκαν στη ρύθμιση 290.000 καταναλωτές, ενώ υπάρχουν ακόμα 1.500.000 πελάτες με ληξιπρόθεσμες οφειλές, οι οποίοι δεν ανταποκρίθηκαν στην πρώτη πρόσκληση και η ΔΕΗ τους καλεί εκ νέου να προσέλθουν για διακανονισμό έως τις 30 Σεπτεμβρίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top