Παίνευε ρύθμιση που δεν είχε καν καταθέσει ο Κατρούγκαλος! Έξαλλοι οι συνταξιούχοι

Νέα παρακράτηση για την ενίσχυση συνδικαλιστικών ενώσεων

Παίνευε ρύθμιση που δεν είχε καν καταθέσει ο Κατρούγκαλος! Έξαλλοι οι συνταξιούχοι

​Οργισμένοι δηλώνουν οι συνταξιούχοι με την πανηγυρική ανακοίνωση των αντισταθμιστικών μέτρων ύψους 50 εκ. Η τροπολογία μάλιστα με τα συγκεκριμένα μέτρα κατατέθηκε σε κλίμα έντασης και στη Βουλή, διότι η ρύθμιση ανακοινώθηκε και επεξηγήθηκε από τον Γιώργο Κατρούγκαλο, χωρίς όμως να έχει κατατεθεί!

Και οι περικοπές δεν έχουν τέλος... Ο υφυπουργός Εργασίας Α.Πετρόπουλος εξέδωσε εγκύκλιο για την εφαρμογή μίας νέας εισφοράς που θεσπίζει το ασφαλιστικό. Από τις κύριες συντάξεις θα παρακρατούνται... 20 λεπτά τον μήνα και θα αποδίδονται στον "Λογαριασμό Κοινωνικής Πολιτικής" για την ενίσχυση των συνδικαλιστικών ενώσεων των συνταξιούχων! Ήδη άνοιξε νέος τραπεζικός λογαριασμός όψεως, προκειμένου να κατατίθενται τα ποσά που θα παρακρατούνται από τις συντάξεις. Η διάταξη δεν αφορά συνταξιούχους ΟΑΕΕ για τους οποίους ήδη παρακρατείται εισφορά υπέρ των Σωματείων Συνταξιούχων ΟΑΕΕ.

Να σημειωθεί ότι ο νόμος προβλέπει πως όσοι συνταξιούχοι δεν επιθυμούν την παρακράτηση, μπορούν να υποβάλλουν έγγραφη δήλωση στην αρμόδια υπηρεσία του ασφαλιστικού τους ταμείου.

Οι συνταξιούχοι απαντούν πως τα ταμεία εδώ και καιρό υπολειτουργούν!!!

Την ίδια ώρα, τα πρώτα εφάπαξ που άρχισαν να δίνονται έχουν περικοπή 18%, ενώ σε 5 μέρες οι συνταξιούχοι θα υποστούν και τη νέα ψυχρολουσία από την περικοπή των επικουρικών που θα λάβουν στις 2 Αυγούστου. Οι συνταξιούχοι του δημοσίου μετρούν ήδη νέες απώλειες από το μαχαίρι που μπήκε στο μέρισμα.

Δείτε επίσης:

ΕΦΑΠΑΞ: Πότε θα πληρωθεί – Ποιοι θα το πάρουν

Η μέρα της μεγάλης ΣΦΑΓΗΣ!Μειώσεις έως και 40% για περισσότερους από 1 εκατ. συνταξιoύχους

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top