Για να γλιτώσετε το ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ! Δείτε πώς μπορείτε να πληρώσετε τους φόρους σε πολλές δόσεις

Βαρύ το τίμημα του τρίτου μνημονίου

Για να γλιτώσετε το ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ! Δείτε πώς μπορείτε να πληρώσετε τους φόρους σε πολλές δόσεις

​Καθώς αύριο λήγει η προθεσμία για την πληρωμή της πρώτης δόσης του φόρου εισοδήματος, οι φορολογούμενοι αρχίζουν να αισθάνονται όλα τα ανησυχητικά συμπτώματα του… εγκεφαλικού. Άγχος, αϋπνία, έντονη εφίδρωση και όλα αυτά γιατί ο λογαριασμός για τους περισσότερους είναι βαρύς και το ταμείο των νοικοκυριών είναι μείον.

Για να αποφύγετε λοιπόν τις περιπέτειες και με την υγεία σας και με την εφορία, αφού ο κίνδυνος κατασχέσεων καραδοκεί έχετε δύο δυνατότητες, ώστε να πληρώσετε το φό��ο σε πολλές δόσεις.

Η πρώτη είναι να προχωρήσετε στην εξόφληση της πρώτης δόσης του φόρου μέσω πιστωτικής κάρτας τραπέζης, κάνοντας χρήση των προγραμμάτων άτοκων δόσεων.

Οι περισσότερες τράπεζες προσφέρουν τη δυνατότητα εξόφλησης σε 9 – 12 δόσεις, ενώ προσφέρουν στους πελάτες τους και δώρα από τα προγράμματα συλλογής πόντων. Και επειδή δεν είναι υποχρεωτικό να εξοφληθεί το σύνολο του φόρου με την κάρτα, αλλά ξεχωριστά η κάθε δόση που λήγει, μπορείτε να παρατείνετε την εξόφληση των οφειλών σας για πολλούς μήνες.

Η δεύτερη επιλογή που έχετε είναι η χρήση της πάγιας ρύθμισης οφειλών που τους προσφέρεται μέσω του taxisnet.

Προϋπόθεση είναι το ποσό αυτό να έχει καταστεί ληξιπρόθεσμο, διότι διαφορετικά θα πρέπει ο φορολογούμενος να κάνει την αίτηση χειρόγραφα στην εφορία.

Μπαίνοντας στη ρύθμιση θα έχετε τη δυνατότητα να εξοφλήσετε την οφειλή σας σε έως και 12 δόσεις με επιτόκιο 8,76% ετησίως, ενώ για να ενεργοποιηθεί η ρύθμιση θα πρέπει η πρώτη δόση να εξοφληθεί μέσω τραπέζης εντός τριών εργάσιμων ημερών από την αίτηση. Αν δεν γίνει αυτό, τότε επιβάλλεται προσαύξηση 15%.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top