Για να γλιτώσετε το ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ! Δείτε πώς μπορείτε να πληρώσετε τους φόρους σε πολλές δόσεις

Βαρύ το τίμημα του τρίτου μνημονίου

​Καθώς αύριο λήγει η προθεσμία για την πληρωμή της πρώτης δόσης του φόρου εισοδήματος, οι φορολογούμενοι αρχίζουν να αισθάνονται όλα τα ανησυχητικά συμπτώματα του… εγκεφαλικού. Άγχος, αϋπνία, έντονη εφίδρωση και όλα αυτά γιατί ο λογαριασμός για τους περισσότερους είναι βαρύς και το ταμείο των νοικοκυριών είναι μείον.

Για να αποφύγετε λοιπόν τις περιπέτειες και με την υγεία σας και με την εφορία, αφού ο κίνδυνος κατασχέσεων καραδοκεί έχετε δύο δυνατότητες, ώστε να πληρώσετε το φό��ο σε πολλές δόσεις.

Η πρώτη είναι να προχωρήσετε στην εξόφληση της πρώτης δόσης του φόρου μέσω πιστωτικής κάρτας τραπέζης, κάνοντας χρήση των προγραμμάτων άτοκων δόσεων.

Οι περισσότερες τράπεζες προσφέρουν τη δυνατότητα εξόφλησης σε 9 – 12 δόσεις, ενώ προσφέρουν στους πελάτες τους και δώρα από τα προγράμματα συλλογής πόντων. Και επειδή δεν είναι υποχρεωτικό να εξοφληθεί το σύνολο του φόρου με την κάρτα, αλλά ξεχωριστά η κάθε δόση που λήγει, μπορείτε να παρατείνετε την εξόφληση των οφειλών σας για πολλούς μήνες.

Η δεύτερη επιλογή που έχετε είναι η χρήση της πάγιας ρύθμισης οφειλών που τους προσφέρεται μέσω του taxisnet.

Προϋπόθεση είναι το ποσό αυτό να έχει καταστεί ληξιπρόθεσμο, διότι διαφορετικά θα πρέπει ο φορολογούμενος να κάνει την αίτηση χειρόγραφα στην εφορία.

Μπαίνοντας στη ρύθμιση θα έχετε τη δυνατότητα να εξοφλήσετε την οφειλή σας σε έως και 12 δόσεις με επιτόκιο 8,76% ετησίως, ενώ για να ενεργοποιηθεί η ρύθμιση θα πρέπει η πρώτη δόση να εξοφληθεί μέσω τραπέζης εντός τριών εργάσιμων ημερών από την αίτηση. Αν δεν γίνει αυτό, τότε επιβάλλεται προσαύξηση 15%.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top