Κέφι, τραγούδι, ποτά, γαρύφαλλα, αλλά όχι... αποδείξεις είχε το πανηγύρι της Αγίας Παρασκευής

Έκανε ΝΤΟΥ κλιμάκιο του πρώην ΣΔΟΕ στη Χαλκίδα

Κέφι, τραγούδι, ποτά, γαρύφαλλα, αλλά όχι... αποδείξεις είχε το πανηγύρι της Αγίας Παρασκευής

​Λαβράκι έβγαλε αιφνιδιαστική έφοδος ελεγκτών της Υπηρεσίας Ελέγχων και Διασφάλισης Δημοσίων Εσόδων (ΥΕΔΔΕ), πρώην ΣΔΟΕ στο πανηγύρι της Αγίας Παρασκευής στη Χαλκίδα, καθώς όχι μόνο δεν έκοψαν αποδείξεις αρκετοί από τους εμπόρους που πουλούσαν τα προϊόντα τους εκεί, αλλά εντόπισαν κιόλας αυτοσχέδιο «ξενυχτάδικο», όπου τραγουδούσαν γνωστοί τραγουδιστές και το οποίο δεν είχε κόψει αποδείξεις για φιάλες ποτών και για λουλούδια.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΓΓΔΕ, εντοπίστηκαν σοβαρές παραβάσεις σε δύο στις τρεις επιχειρήσεις, ενώ δεν είχαν κοπεί και 301 αποδείξεις από εμπόρους που συμμετείχαν στο πανηγύρι.

Το καλύτερο όμως ήταν ότι επιχειρηματίες της περιοχής, που πιάστηκαν στη φάκα ενώ ήθελαν να το παίξουν… γάτοι, είχαν μετατρέψει ένα συνεργείο αυτοκινήτων, έκτασης 1.000 τ.μ σε κέντρο διασκέδασης και εκεί τραγουδούσαν πολλοί γνωστοί τραγουδιστές, ανάμεσά τους, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Star, πασίγνωστος λαϊκός τραγουδιστής με μεγάλη καριέρα τη δεκαετία του '90.

Την ώρα μάλιστα του… ντου, απολάμβαναν παραδοσιακά και λαϊκά άσματα περίπου 900 – 1.000 άτομα, αλλά οι υπεύθυνοι αποδείχθηκαν… ξεχασιάρηδες.

Κι αυτό γιατί κατά των έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν κοπεί 269 αποδείξεις για φιάλες ποτών, καθώς και για τα λουλούδια που καταναλώθηκαν πάνω στο τσακίρ κέφι στο γνωστό λουλουδοπόλεμο.

Οι… Ράμπο όμως της εφορίας ζήτησαν να δουν και τα ιδιωτικά συμφωνητικά που είχαν υπογράψει οι υπεύθυνοι του μαγαζιού με τους καλλιτέχνες και κάλεσαν τους επιχειρηματίες να αποδείξουν ότι υλοποιήθηκαν οι οικονομικοί όροι που αναγράφονται στα συμφωνητικά.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top