Το ΕΙΔΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ! Έδωσαν ΜΑΪΜΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΗ στον Τρύφωνα Αλεξιάδη

«Δεν ντρέπεσαι;», τους είπε ο υπουργός

Το ΕΙΔΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ! Έδωσαν ΜΑΪΜΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΗ στον Τρύφωνα Αλεξιάδη

​Δεν έχουν το Θεό τους οι επιχειρηματίες που ασχολούνται με τον τουρισμό, αφού τόλμησαν να δώσουν απόδειξη «μαϊμού» στον ίδιο τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Τ. Αλεξιάδη και μάλιστα αφού πρώτα τους τη ζήτησε.

Όπως εξομολογήθηκε ο ίδιος σήμερα στην πρωινή εκπομπή του Mega, είχε πάει για μπάνιο σε κάποια παραλία της Αττικής κι εκεί είδε από πρώτο χέρι το όργιο φοροδιαφυγής που διεξάγεται στις τουριστικές περιοχές.

«Πήγα για μπάνιο 7 η ώρα το απόγευμα, ζήτησα απόδειξη για τον καφέ που πήρα και μου έφερε μία με τον αριθμό 43. Του λέω “δεν ντρέπεσαι; Εδώ έχει 100 άτομα, δεν ήπιαν όλοι από ένα καφέ από το πρωί";», είπε ο υπουργός, περιγράφοντας την περιπέτειά του.

Όσο για τα πρόστιμα που επιβάλλονται μετά από ελέγχους για φοροδιαφυγή, ο κ. Αλεξιάδης είπε:

«Είχαμε ένα αυστηρό θεσμικό πλαίσιο που έφτανε σε επίπεδα υπερβολής, δηλαδή είχε μεγάλα πρόστιμα αλλά μικρή εισπραξιμότητα. Γι' αυτό επανεξετάζουμε το πώς αυτά τα έσοδα από τα πρόστιμα θα αυξηθούν. Άμεσα θα έρθει διάταξη που θα κάνει πιο αυστηρά τα πρόστιμα. Στον επιχειρηματία που δεν κόβει αποδείξεις, θέλουμε να του πούμε να συνεννοηθεί με τον λογιστή του γιατί όταν γίνει ο έλεγχος θα πληρώσει περισσότερα».

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top