ΦΟΡΑ-ΠΑΡΤΙΔΑ τα ονόματα όσων χρωστάνε στο Δημόσιο πάνω από 150.000 ευρώ–Όλη η λίστα

Αυτοί είναι οι 13.730 οφειλέτες

Στα "μανταλάκια" έβγαλε το Υπουργείο Οικονομικών, όπως είχε προαναγγείλλει, τους οφειλέτες μεγάλων ποσών στο Δημόσιο!
Η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων ανακοίνωσε ότι, στο πλαίσιο των ενεργειών πληροφόρησης και ενημέρωσης των πολιτών, εμπέδωσης της φορολογικής δικαιοσύνης έναντι των συνεπών φορολογουμένων, καθώς και φορολογικής συμμόρφωσης, αναρτήθηκαν στο publicrevenue.gr τα 13.730 ονόματα οφειλετών του Δημοσίου, φυσικών και νομ��κών προσώπων, με ληξιπρόθεσμα χρέη άνω των 150.000 ευρώ.
Πρόκειται για οφειλές, η καταβολή των οποίων καθυστερεί για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο του έτους.
Υπενθυμίζεται ότι στον ιστότοπο της Γ.Γ.Δ.Ε. βρίσκονται τα ονόματα εκείνων των οφειλετών, που είχαν λάβει από τις υπηρεσίες ειδοποιητήρια e-mail για να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους, αλλά δεν ανταποκρίθηκαν.
Εξαιρούνται οι περιπτώσεις, για τις οποίες έχει χορηγηθεί στον οφειλέτη διευκόλυνση για τμηματικές καταβολές του χρέους του και με την προϋπόθεση ότι αυτός είναι συνεπής με τους όρους της, καθώς και όταν - με δικαστική απόφαση - έχει διαταχθεί αναστολή της καταβολής των οφειλών αυτών.
Επίσης, ακολουθώντας σχετική γνωμοδότηση της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, εξαιρούνται οι οφειλέτες (φυσικά πρόσωπα), των οποίων η οριστικοποίηση της οφειλής δεν έχει τελεσιδικήσει μέχρι σήμερα.
Τα ονόματα είναι διαθέσιμα στους παρακάτω συνδέσμους:
"ΠΕΦΤΕΙ " ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ!
Πάντως εξαιτίας του μεγάλου αριθμού ηλεκτρονικών επισκεπτών που θέλησαν να δουν τα ονόματα, οι σύνδεσμοι «πέφτουν» προσωρινά και κατά διαστήματα, με αποτέλεσμα να μην είναι πάντοτε εφικτό να τα διαβάσει κάποιος!
Διαβάστε ακόμα:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top