Καλό καλοκαίρι! Σήμερα δίνεται το… επίδομα θέρμανσης – Δεν θα υπάρξει κόφτης

Τι είπε ο Τρύφωνας Αλεξιάδης για τις προθεσμίες στις ρυθμίσεις

Την έγκριση όλων των αιτήσεων για το επίδομα θέρμανσης ανακοίνωσε ο Τρύφωνας Αλεξιάδης.

Μιλώντας στην Ηλιούπολη, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών ξεκαθάρισε ότι δεν θα υπάρξει κανένας κόφτης δικαιούχων του φετινού επιδόματος του πετρελαίου θέρμανσης.

Με άλλα λόγια πρόκειται να ικανοποιηθούν όλες οι αιτήσεις των δικαιούχων που υποβλήθηκαν φέτος και η σχετική ��ληρωμή του επιδόματος πρόκειται να γίνει σήμερα στους τραπεζικούς λογαριασμούς που έχουν δηλωθεί.

Η αρχική απόφαση του υπουργείου Οικονομικών προέβλεπε ότι το κονδύλι για το επίδομα θέρμανσης δεν θα ξεπερνούσε τα 105 εκατ. ευρώ. Όμως, για να ικανοποιηθούν όλοι οι δικαιούχοι, αποφασίσθηκε να γίνει μικρή υπέρβαση του ορίου, της τάξεως των 5-10 εκατ. ευρώ.

Το επίδομα υπολογίζεται να το λάβουν περίπου 360.000 δικαιούχοι.

Παράλληλα, ο κ. Αλεξιάδης ανακοίνωσε και την παράταση κατά μια εβδομάδα, της καταληκτικής ημερομηνίας πληρωμών φορολογικών υποχρεώσεων των συνταξιούχων, προκειμένου να μην χάσουν τις προθεσμίες πληρωμής ρυθμίσεων οφειλών που έχουν κάνει, όπως της ρύθμισης των 100 δόσεων.

Η παράταση αφορά φορολο��ικές υποχρεώσεις που λήγουν στις 30 Ιουνίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top