PERFECT: Εταιρεία έστειλε τους υπαλλήλους της να δουλέψουν στην… Μύκονο! ΒΙΝΤΕΟ

Εργασία και χαρά πλάι στο κύμα με φραπεδιά!

PERFECT: Εταιρεία έστειλε τους υπαλλήλους της να δουλέψουν στην… Μύκονο! ΒΙΝΤΕΟ

​Υπάρχουν εργοδότες που κάνουν τα όνειρα των εργαζομένων πραγματικότητα; Ναι υπάρχουν!

Ένα από τα δέκα μεγαλύτερα διαδικτυακά ταξιδιωτικά γραφεία της Ευρώπης, με έδρα την Αθήνα, περίπου 300 εργαζόμενους και μισό δις τζίρο το χρόνο, έδωσε το «ΟΚ» στους πρώτους 40 υπαλλήλους να μετακομίσουν στη Μύκονο και να εργαστούν από εκεί τέσσερις ημέρες η κάθε ομάδα!

Όλα ξεκίνησαν όταν κάποιοι εργαζόμενοι σκέφ��ηκαν πόσο ωραία θα ήταν να δούλευαν τώρα το καλοκαίρι σε μια ωραία βίλα και σε ένα νησί! Μετέφεραν την ιδέα τους στον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας και εκείνος απλώς την υλοποίησε

Ο ελληνογερμανός ιδρυτής της εταιρείας Φίλιππος Μπρίνκμαν, παρά τα εμπόδια που εξακολουθούν να βάζουν τα capital controls ποντάρει στην Ελλάδα και κυρίως στο καλά εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό.

Στόχος της…. καλοκαιρινής πρωτοβουλίας ήταν όπως είπε «να έρθουν πιο κοντά οι ομάδες και να αλλάξουν περιβάλλον, γιατί πολλές φορές όταν αλλάζουμε περιβάλλον μας έρχονται καινούριες ιδέες».

Οι τυχεροί που δούλεψαν από την… Μύκονο δήλωσαν στο Star πως το ταξίδι τους βοήθησε να γνωριστούν καλύτερα, να δεθούν περισσότερο και να ανταλλάξουν ενδιαφέρουσες ιδέες.

Η εταιρεία ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2005, παρέχοντας προηγμένα διαδικτυακά συστήματα κράτησης εισιτηρίων και πρωτοποριακές εφαρμογές. Μόνο πέρσι έγιναν μέσω της Ελλάδας 1,5 εκατομμύριο κρατήσεις εισιτηρίων από όλο τον κόσμο.
ΒΙΝΤΕΟ STAR
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top