ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ στα κέντρα φιλοξενίας! Ζητούν 2.500 υπαλλήλους – ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ

Εντός της ερχόμενης εβδομάδας η προκήρυξη

Στην προκήρυξη 2.500 θέσεων σε 15 ειδικότητες από όλες τις εκπαιδευτικές κατηγορίες αναμένεται να προχωρήσει το υπουργείο Εργασίας.

Οι θέσεις θα προκηρυχτούν εντός της ερχόμενης εβδομάδας και θα αφορούν ανέργους που θα επιθυμούν να εργαστούν στα hotspots και στα κέντρα καταγραφής των προσφύγων.

Η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων μέσω του ΟΑΕΔ θα ξεκινήσει έως το τέλος του μήνα, ενώ όσοι υποψήφιοι αλλάξουν τόπο διαμονής, προκειμένου να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα, θα λαμβάνουν μηνιαίο επίδομα μετεγκατάστασης ύψους 200 ευρώ.

Tο νέο προσωπικό θα εργαστεί με οκτάμηνες συμβάσεις σε δομές υποστήριξης προσφύγων των Δήμων Περάματος, Αθηναίων, Χαϊδαρίου, Ωρωπού, Λαυρίου, Δέλτα (Θεσ/νίκη), Κιλκίς, Παιονίας, Γιαννιτσών, Κατερίνης, Λέσβου, Σάμου, Χίου, Οινουσσών, Λέρου, Κω, Χαλκίδας, Λαμίας, Λάρισας, Δράμας, Δολιανών, Ιωαννίνων, Ζήρου και Κόνιτσας.

Οι καθαρές μηνιαίες απολαβές των εργαζόμενων ηλικίας έως 25 ετών ανέρχονται στα 431,75 ευρώ, ενώ όσοι είναι άνω των 25 ετών θα λαμβάνουν 495,25 ευρώ.

Αναλυτικά οι ειδικότητες και οι προσλήψεις:

image1 (1).jpg

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top