Στο ΚΟΚ��ΙΝΟ το Taxisnet! Δεν έχουν υποβληθεί 3,4 εκατομμύρια δηλώσεις

Μένουν μόνο 20 μέρες διορία

​Πάνω από 3,4 εκατομμύρια είναι οι φορολογικές δηλώσεις που δεν έχουν ακόμα υποβληθεί, με αποτέλεσμα το Taxis να βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού, αφού στις επόμενες 20 μέρες θα πρέπει να δέχεται καθημερινά 170.000 δηλώσεις, δηλαδή περίπου 50.000 περισσότερες από αυτές που μπορεί να δέχεται.

Όπως αναφέρει η Καθημερινή, αν συνυπολογισθούν με τις δηλώσεις εισοδήματος και εκείνες των νομικών προσώπων που πρέπει να γίνουν, όπως επίσης οι φορολογικές υποχρεώσεις που υπάρχουν για τον τρέχοντα μήνα, π.χ ο ΦΠΑ των μεγάλων επιχειρήσεων, τότε αντιλαμβάνεται κανείς ότι το Taxis θα αντιμετωπίσει μεγάλες δυσκολίες για να ανταπεξέλθει στην αυξημένη κίνηση.

Άλλωστε το ηλεκτρονικό σύστημα του ΥΠΟΙΚ, όπως δηλώνουν στελέχη του υπουργείου δεν μπορεί να δεχθεί περισσότερες από 120.000 – 140.000 δηλώσεις κάθε μέρα, προειδοποιώντας ότι στις επόμενες μέρες είναι πολύ πιθανόν να δημιουργηθούν πολλά προβλήματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top