Ήλιος και πράσινη ενέργεια: Παγκόσμιο ενδιαφέρον για το Διεθνές Συνέδριο Ενέργειας στη Μεσσηνία

Πάνω από 300 επιχειρηματίες στο συνέδριο που φιλοξενήθηκε στο Costa Navarino

Σημαντικό γεγονός για την περιφέρεια της Πελοποννήσου αλλά και για την χώρα μας εν γένει, αποτελεί η διεξαγωγή στην Μεσσηνία διεθνούς συνέδριου με την συμμετοχή των μεγαλύτερων και ισχυρότερων παγκοσμίως βιομηχανιών διαχείρισης αποβλήτων και παραγωγής ενέργειας.
Το συνέδριο διεξάγεται υπό την αιγίδα και ευθύνη της ελληνικής εταιρείας «ΚΑFSIS», η οποία με Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο τον κ. Φίλιππο Βασιλειάδη, ένα νεαρό, αυτοδημιούργητο και ιδιαίτερα επιτυχημένο επιχειρηματία, με όραμα για την προστασία του περιβάλλοντος μέσω της πράσινης ανάπτυξης, είναι πρωτοπόρος στη χώρα μας αλλά και με σημαντική διεθνή παρουσία στην διαχείριση και αξιοποίηση αποβλήτων προς όφελος του Περιβάλλοντος.
Με τον αριθμό των συνέδρων να φθάνει στους τριακόσιους, οι οποίοι αποτελούν τους μεγαλύτερους και σημαντικότερούς σε παγκόσμιο επίπεδο θεσμικούς, οικονομικούς και επιχειρηματικούς φορείς, επενδυτικά σχήματα καθώς και υψηλόβαθμα στελέχη των αρχών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το φετινό συνέδριο έχει τεράστιο περιβαλλοντικό και οικονομικό ενδιαφέρον και σημασία, καθώς στα πλαίσια των εργασιών του συναφθηκαν Business Deals, που ενισχύουν την ελληνική οικονομία, ενώ παράλληλα ήδη χαράσσονται και λαμβάνονται οι κυριότερες κατευθυντήριες γραμμές και αποφάσεις για την διαχείριση των αποβλήτων προκειμένου η άμεση εφαρμογή αυτών να αποτελέσουν αντικείμενο και μοχλό πράσινης οικονομικής ανάπτυξης και δραστηριότητας.
2.jpg
Την έναρξη των εργασιών του συνεδρίου έκανε τιμώντας με την παρουσία του ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ο οποίος κατά τον χαιρετισμό του υπογράμμισε την κεφαλαιώδη και κομβική σημασία που έχουν τέτοιου είδους επιχειρηματικές πρωτοβουλίες και κινήσεις για την περιφέρεια της Πελοποννήσου και την χώρα, καθώς τέτοιου είδους δράσεις αποτελούν ισχυρό πόλο προσέλκυσης νέων σημαντικών οικονομικών επενδύσεων φιλικών προς το περιβάλλον.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top