ΕΚΠΛΗΞΗ: Ο ΕΝΦΙΑ είναι εδώ... και θα είναι έως το 2031!!!

Τι προβλέπεται στην έκθεση του αναπτυξιακού νόμου

​Προσοχή Προσοχή. Δεν είναι ανέκδοτο! Πριν το διαβάσετε επιβεβαιώσατε ότι δε�� έχετε υπέρταση. Απομακρύνεται συγγενικά πρόσωπα που μπορεί να κινδυνεύσουν.

Ο ΕΝΦΙΑ θα μείνει έως το 2031! Μάλιστα καλά διαβάσατε. Γιατί; Στην έκθεση του αναπτυξιακού νόμου προβλέπεται ότι μέχρι το 2031 οι επενδύσεις του αναπτυξιακού θα φέρουν πρόσθετα έσοδα 54,4 εκατ. ευρώ από τον ΕΝΦΙΑ, 572,5 εκατ. ευρώ από τον ΦΠΑ και 522,1 εκατ. ευρώ από τις Ασφαλιστικές Εισφορές.

Τι περιλαμβάνει το προγραμματικό συμβόλαιο του ΣΥΡΙΖΑ όπως εξαγγέλθηκε το Σεπτέμβριο του 2014 στη Θεσσαλονίκη;

«…Ο ΕΝΦΙΑ είναι ο φόρος-σύμβολο της κοινωνικής αδικίας που διατρέχει το σύνολο της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης Σαμαρά.

Είναι φόρος υπέρ των εχόντων, διότι δεν αθροίζει την αξία όλων των ακινήτων που διαθέτουν και δεν φορολογεί αυτήν την αξία με προοδευτική φορολογική κλίμακα και αφορολόγητο όριο.

Είναι φόρος σε βάρος των φτωχών και των οικογενειών με παιδιά και χαμηλά εισοδήματα, με μόνη περιουσία την κύρια κατοικία τους.

Ο ΕΝΦΙΑ, λοιπόν, δεν μπορεί να διορθωθεί, δεν μπορεί να βελτιωθεί – μπορεί μόνον να καταργηθεί.»

Του Γιώργου Νικολόπουλου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top