Μπαίνει ΦΟΡΟΣ σε…social media, ντοκιμαντέρ με ζώα και ταινίες ακατάλληλες και μη! ΠΡΟΣΟΧΗ!

Διαδίκτυο, συνδρομητική τηλεόραση και ηλεκτρονικά τσιγάρα φορολογούνται και αλλάζουν τη ζωή μας

​Η φοροεπιδρομή των νέων μέτρων από τον επόμενο κιόλας μήνα σε διαδίκτυο και συνδρομητική τηλεόραση έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις και ανησυχία στους πολίτες.

Αναλυτικότερα...

Στην Ελλάδα, το όνειρο του ψηφιακού κόσμου, θα εξελιχθεί σε εφιάλτη για πολλούς χρήστες με την επιβολή φόρου στο ίντερνετ από τον Ιούνιο. Σε πολλά σπίτια, θα γίνεται πραγματική μάχη, καθώς θα υπάρξει φόρος και στα δεδομένα κινητού, αλλά και στην οικιακή σύνδεση.

Η επιβολή φόρου 5% στο Διαδίκτυο και 10% στη συνδρομητική τηλεόραση από την 1η Ιουλίου, κάνει την πρόσβαση σε δυο οικιακές καθημερινές συνήθειες είδος πολυτελείας και απαγορευτικές για πολλούς.

Οι νέοι φόροι θα πλήξουν τα χαμηλά στρώματα που δεν θα μπορούν να απολαύσουν τον μεγάλο όγκο πληροφοριών και ωφελειών του ίντερνετ και θα είναι ένα πλήγμα για τα εμπορικά καταστήματα.

Η φορολόγηση της πρόσβασης στο Διαδίκτυο θα προκαλέσει πονοκέφαλο και στους παρόχους. Θα εξαναγκαστούν να αναπροσαρμόσουν τις τιμές των πακέτων υπηρεσιών προς τα πάνω, κάτι που θα φέρει μείωση στις συνδρομές. Ο φόρος πάντως στην συνδρομητική τηλεόραση αναμένεται να γεμίσει και πάλι τα καφενεία, όπου μαζεύονται οι άντρες για να παρακολουθήσουν κυρίως αθλητικά γεγονότα.

Παράλληλα και οι χρήστες όμως του ηλεκτρονικού τσιγάρου, που τα τελευταία χρόνια έχει αναπτυχθεί ιδιαίτερα, θα πληρώσουν ακριβά την αγαπημένη τους συνήθεια.

Για τους επαγγελματίες του κλάδου, το ηλεκτρονικό τσιγάρο, θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται σαν μέτρο κατά του καπνίσματος, καθώς το 40% κόβει το κάπνισμα με αυτόν τον τρόπο.
BINTEO

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top