Αλεξιάδης: «Φέρατε το ασφαλιστικό σε αυτή την κατάσταση και τώρα μας κουνάτε το δάχτυλο»

«Δίνουμε μάχη υπέρ της κοινωνίας»

Αλεξιάδης: «Φέρατε το ασφαλιστικό σε αυτή την κατάσταση και τώρα μας κουνάτε το δάχτυλο»

​Στην αντεπίθεση πέρασε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τ. Αλεξιάδης, ο οποίος κατηγόρησε τις προηγούμενες κυβερνήσεις για την κατάσταση του ασφαλιστικού συστήματος.

«Αναρωτιέμαι ποιος έφερε σε αυτή την κατάσταση το ασφαλιστικό, και τώρα μας κουνάει το δάχτυλο. Επειδή ο λαός έχει μνήμη, γνωρίζει ποιος ευθύνεται για το ασφαλιστικό και δεν θα εμπιστευτεί το παρελθόν για να βγει από αυτήν την κατάσταση. Η κυβέρνηση προχωράει με σοβαρότητα υπευθυνότητα, και πλήρη επίγνωση της πραγματικότητας, βεβαίως, και με λάθη και καθυστερήσεις, δεν είμαστε τέλειοι, αλλά δίνουμε αγώνα για την κοινωνία και αναλαμβάνουμε την ευθύνη που μας ανατέθηκε», είπε.

Αναφερόμενος στα έσοδα του κράτους τόνισε πως «τα ληξιπρόθεσμα πάνε πολύ καλύτερα στην εισπραξιμότητα από προηγούμενα χρόνια», ενώ κάλεσε την αντιπολίτευση να αφήσει την παραφιλολογία.

«Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ δεν έχουν καμία πρόταση και πολιτικό τους σύνθημα είναι γρήγορα επιστροφή στο χθες για να επιστρέψουν στην εξουσία. Είναι προκλητικό να ακούμε κριτική από αυτούς που ψήφισαν τη συμφωνία, για άρθρα που ψήφισαν κι εμείς υλοποιούμε τώρα», είπε.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top