Σάστισε ο κόσμος! Ακούει φόρους και... τρέχει! ΒΙΝΤΕΟ

Στον αέρα οι φορολογικές δηλώσεις-ΧΑΜΟΣ στα λογιστικά γραφεία

​Ούτε ένας στους δέκα φορολογούμενους δεν έχει καταθέσει ακόμα την φορολογική του δήλωση, ενώ η συντριπτική πλειοψηφία σηκώνει τα χέρια ψηλά, καθώς αδυνατεί να ανταπεξέλθει στην υψηλή φορολογία.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι τώρα έχουν κατατεθεί μόλις 500.000 δηλώσεις από τις 6.500.000 (δηλώσεις) που πρέπει να κατατεθούν.

Ειδικά για τους συνταξιούχους,το σύστημα «ΗΔΙΚΑ» (Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης Α.Ε) φροντίζει ώστε η παρακράτηση φόρου για την κύρια και επικουρική σύνταξη να είναι έτσι, ώστε να μην υπάρχει επιστροφή!

Εκατοντάδες φορολογούμενοι σπεύδουν στα λογιστικά γραφεία για να ζητήσουν διευκρινήσεις και να προτείνουν διευκολύνσεις.

Την ίδια στιγμή, πολλές εταιρίες μπορεί να υποβάλλουν τώρα τη φορολογική τους δήλωση, η εκκαθάριση όμως πάει για τον Ιούνιο καθώς το σύστημα ΤΑΧΙS, φαίνεται ότι μπορεί να δέχεται δηλώσεις δεν μπορεί όμως να προχωρεί σε εκκαθαρίσεις.

ΒΙΝΤΕΟ STAR

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top