«Ξεσπιτώνονται»… υπουργοί και εφοριακοί για να μπουν λεφτά στα Ταμεία!

Μειώστε τις δαπάνες λένε οι Θεσμοί και η κυβέρνηση απλά το εκτελεί!

Από τη μύγα ξίγκι θέλουν να βγάλουν οι Θεσμοί για να κλείσει η αξιολόγηση. Εκτός από τους αμέτρητους φόρους σε ποτά, τσιγάρα, καύσιμα, διαδίκτυο, τραπεζικές συναλλαγές, κινητά και ακίνητα, ζητούν επιμόνως και μειώσεις δαπανών.

Σε αυτό το πλαίσι��, και για να εξοικονομηθούν χρήματα από ενοίκια, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης ανακοίνωσε σήμερα Τετάρτη ότι έως τα τέλη του 2016, σε κάθε πόλη της Ελλάδας, όλες οι υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών θα στεγάζονται σε ένα κτίριο.

Έκανε ειδική αναφορά στην περίπτωση του αναξιοποίητου, μέχρι σήμερα, κτιρίου της οδού Θηβών στην Αθήνα, το οποίο - όπως είπε- σύντομα θα στεγάσει 2.400 εργαζόμενους, ενώ το δημόσιο θα εξοικονομήσει 220.000 ευρώ από μηνιαία μισθώματα.

«Πίσω από τέτοιες καταστάσεις με ενοικιάσεις κτιρίων κρυβόταν και μικρές διαπλοκές και μικρά ή μεγάλα σκάνδαλα και αυτά πλέον κλείνουν», ξεκαθάρισε ο κ.Αλεξιάδης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top