Πασχαλινός μποναμάς για τους αγρότες: Πέφτει ζεστό χρήμα 650 εκ. ευρώ!

Αποστόλου: Θα δώσουμε μάχη για τον αγροτικό κόσμο

Πασχαλινό μποναμά 650 εκ. ευρώ ετοιμάζει για τους αγρότες ο Βαγγέλης Αποστόλου.

Όπως τόνισε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης στη Βουλή, θα καταβληθούν εντός της Μεγάλης Εβδομάδας στον αγροτικό κόσμο τα ποσά που αφορούν το «πρασίνισμα», το υπόλοιπο της βασικής ενίσχυσης και την εξισωτική, ιδιαίτερα στα μικρά νησιά του Αιγαίου.

«Υλοποιούμε τις δεσμεύσεις μας και μέσα από τις δύσκολες συνθήκες που διαμόρφωσε η νέα ΚΑΠ. Είμαστε συνεπείς, εξακολουθούμε να υπηρετούμε τον αγροτικό χώρο και θα δώσουμε την μάχη για τον αγροτικό κόσμο» είπε ο κ. Αποστόλου τονίζοντας πως «έχουμε μπροστά μας πολύ χρόνο» και εκφράζοντας την πεποίθηση ότι οι μάχες αυτές θα είναι καρποφόρες.

Στο πλαίσιο, εξάλλου, της συζήτησης του νομοσχεδίου για τους συνεταιρισμούς, ο αρμόδιος υπουργός, ο οποίος δέχθηκε έντονη κριτική από την αντιπολίτευση, τόνισε ότι η Πολιτεία στο εξής θα υποστηρίζει τους συνεταιρισμούς που έχουν υπόσταση και στηρίζονται στην δημοκρατική οργάνωση και λειτουργία και η νομιμοποίησή τους θα κατοχυρώνεται από την καθολική και ενεργό συμμετοχή των παραγωγών.

Επαναλαμβάνοντας δριμείες κατηγορίες προς την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ότι ως κυβερνήσεις «χρεοκόπησαν» τους συνεταιρισμούς και κληροδότησαν στην σημερινή κυβέρνηση «γόρδιους δεσμούς» είπε πως σήμερα αντί να συ��δράμουν στην προσπάθεια που γίνεται για την οργάνωση του συνεταιριστικού χώρου, ασκούν στείρα αντιπολίτευση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top