Πασχαλινό ωράριο 2016: Ποιες μέρες και τι ώρες θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά σε Αθήνα και Πειραιά

Κλειστά τα καταστήματα Δευτέρα και Τρίτη του Πάσχα

Λαμπάδες, κατσικάκια, σούβλες, αυγά άρχισαν πάλι να τρελαίνουν την νοικοκυρά και την νονά! Οι πασχαλινές λίστες ξεκίνησαν, οι οικονομίες βγαίνουν από τους κουμπαράδες και τα σχέδια για το shopping της Ανάστασης δίνουν και παίρνουν, παρά την μαυρίλα των εξελίξεων και της επικαιρότητας.

Ποιες μέρες και ποιες ώρες όμως θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά;

O Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών για την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών και την αποφυγή σύγχυσης προτείνει ως ημερομηνία έναρξης του εορταστικού ωραρίου την Πέμπτη 21 Απριλίου 2016 αντί της Τετάρτης 20 Απριλίου 2016.

pinakas1.jpg

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, ανακοινώνει το ακόλουθο προτεινόμενο Πασχαλινό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων στον Πειραιά, που θα ισχύσει από την Πέμπτη 21 Απριλίου έως και το Μ. Σάββατο 30 Απριλίου 2016:

pinakas111.jpg

Την Δευτέρα 02.05.2016 τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά (υποχρεωτική αργία), όπως και την Τρίτη 03.05.2016 (μεταφορά αργίας Πρωτομαγιάς). Την Τετάρτη 4 Μαΐου επανέρχεται το ωράριο που ακολουθείται από τα καταστήματα της Αθήνας και του Πειραιά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top