Μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες λιανεμπορίου με τη συγχώνευση Metro και Βερόπουλου

Πάνω από 250 Super Market και 50 καταστήματα χονδρικής σε όλη τη χώρα

Δύο πασίγνωστες ελληνικές αλυσίδες σούπερ μάρκετ ανακοίνωσαν επίσημα τη συγχώνευση τους, γεγονός που έχει σαν αποτέλεσμα την δημιουργία μίας από τις μεγαλύτερες εταιρίες λιανικού εμπορίου στη εγχώρια αγορά.
Μετά την επιτυχημένη συμφωνία ανάμεσα στις εταιρίες Μετρό και Βερόπουλος, η πρώτη αποκτά τον έλεγχο όλων των επιχε��ρηματικών δραστηριοτήτων της δεύτερης στην Ελλάδα.
«Εξαγοράζουμε ένα δίκτυο που είναι μεγαλύτερο από αυτό που ήδη έχουμε. Θα φτιάξουμε μια μεγάλη εταιρία, μια εταιρία του 1,5 δις, θα επενδύσουμε πολλά χρήματα στην εξυγίαν��η και στην ανακαίνιση των καταστημάτων, γιατί εμείς αναλάβαμε τη δέσμευση ότι θα διατηρήσουμε όλες τις θέσεις εργασίας και μάλιστα προβλέπουμε ότι μέσα στην επόμενη τριετία θα χρειαστούμε 1000 νέες προσλήψεις» δήλωσε ο Αριστοτέλης Παντελιάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της METRO ΑΕΒΕ.
Μετά τη συγχώνευση, το δίκτυο της εταιρίας θα αριθμεί περισσότερα από 250 καταστήματα λιανικής που θα λειτουργούν με την ενιαία επωνυμία My Market καθώς και πάνω από 50 καταστήματα χονδρικής σε στρατηγικά σημεία σε όλη την ελληνική επικράτεια.
«Πιστεύουμε ότι αυτή η κίνηση είναι ακριβώς αυτό που πρέπει να γίνει στην ελληνική οικονομία έτσι ώστε να εξυγιανθούν εταιρίες που βρίσκονται σε δύσκολη φάση και να μπορέσει η οικονομία να προχωρήσει μπροστά» δήλωσε επίσης ο κ. Παντελιάδης.
Ως το 2018 ο όμιλος σκοπεύει να προχωρήσει σε σημαντικές επενδύσεις ύψους μεγαλύτερες των 50 εκ. ευρώ.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top