ΠΡΟΣΟΧΗ! Περάστε το ΙΧ σας από ΚΤΕΟ αλλιώς δείτε τι σας περιμένει

Ποιοι θα πληρώσουν πρόστιμα και ποιοι θα τη γλιτώσουν

ΠΡΟΣΟΧΗ! Περάστε τ�� ΙΧ σας από ΚΤΕΟ αλλιώς δείτε τι σας περιμένει

​Όσοι δεν έχετε περάσει ακόμα τα αυτοκίνητά σας από ΚΤΕΟ σπεύστε να το κάνετε, αλλιώς από 1/1/2016 θα πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να πληρώσουν πρόστιμο που αγγίζει τα 150 ευρώ.

Αυτό προβλέπει η Κοινή Υπουργική Απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Τ. Αλεξιάδη και του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χ. Σπίρτζη.

Σύμφωνα με αυτή, το πρόστιμο θα επιβάλλεται μετά την 31η Δεκεμβρίου 2015 σε όσους εντοπίζονται μέσω ηλεκτρονικών διασταυρώσεων να μην έχουν περάσει από τεχνικό έλεγχο το όχημα τους για διάστημα μεγαλύτερο των έξι μηνών.

Η απόφαση προβλέπει τέλος ότι το πρόστιμο δε θα επιβάλλεται στους ιδιοκτήτες των εγγεγραμμένων στην Ελλάδα οχημάτων, για τα οποία έως κι ένα μήνα από την έναρξη ισχύος του νόμου 4336/2015, δηλαδή έως και την 14η Σεπτεμβρίου 2015, θα έχει παρέλθει χρονικό διάστημα τουλάχιστον έξι μηνών από την καταληκτική ημερομηνία διενέργειας τεχνικού ελέγχου, εφόσον πάνε τα οχήματά τους στο ΚΤΕΟ για τη διενέργεια περιοδικού ελέγχου έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2015.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top