Παραμονή Χριστουγέννων – Τι ώρα θα κλείσουν εφορίες,τράπεζες και εμπορικά καταστήματα

Δείτε τα ωράρια

Παραμονή Χριστουγέννων – Τι ώρα θα κλείσουν εφορίες,τράπεζες και εμπορικά καταστήματα

Παραμονή Χριστουγέννων αύριο Πέμπτη και πολλοί Έλληνες θα βγουν από το πρωί στην γύρα, όχι μόνο για ψώνια, βόλτες και καφέ, αλλά και για να κλείσουν λογαριασμούς με τράπεζες και εφορίες!

Αν και εσείς έχετε αφήσει εκκρεμότητες που σχετίζονται με το κράτος και τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, θέλετε να δώσετε ή να βγάλετε χρήματα, να αποπληρώσετε φόρους, δάνεια, λογαριασμούς και τέλη, ή απλώς να ενημερωθείτε για κάποια οικονομική σας υπόθεση, δείτε τις ώρες που θα έχετε στην διάθεση σας για να τακτοποιήσετε τις υποχρεώσεις σας!

ΩΡΑΡΙΟ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

Για τις τράπεζες, η 24η Δεκεμβρίου δεν είναι αργία, οπότε τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα θα είναι αύριο Πέμπτη ανοιχτά και θα λειτουργούν κανονικά μέχρι τις δυόμισι το μεσημέρι!

ΩΡΑΡΙΟ ΕΦΟΡΙΩΝ

Από τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων (Γ.Γ.Δ.Ε.) ανακοινώνεται ότι η 24η Δεκεμβρίου (παραμονή Χριστουγέννων) είναι ημέρα ημιαργίας και οι υπάλληλοι των υπηρεσιών της Γ.Γ.Δ.Ε. θα αποχωρήσουν από τις υπηρεσίες τους στις 13:30 μ.μ.

Η συναλλαγή των πολιτών με τις Δ.Ο.Υ. θα ολοκληρωθεί στις 12:30 μ.μ., αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Τα καταστήματα θα είναι αύριο Πέμπτη ανοιχτά από τις 09:00 μέχρι τις 18:00! Το νου σας λοιπόν αν θέλετε να βολτάρετε για … δώρα, μετά τις έξι το απόγευμα ανοιχτά θα είναι μόνο ζαχαροπλαστεία, ανθοπωλεία και περίπτερα!

Την Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2015 ανοιχτές θα είναι μόνο οι εκκλησίες και οι …καρδιές για να δώσουν και να πάρουν αγάπη, σε όλα τα υπόλοιπα θα υπάρχει απλώς η ένδειξη CLOSED!

Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα σε όλους

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top