ΒΟΥΛΙΑΞΕ το Taxis από τις αιτήσεις για το επίδομα θέρμανσης

Στις 300.000 οι αιτήσεις, αλλά μόνο οι 230.000 εγκρίθηκαν

ΒΟΥΛΙΑΞΕ το Taxis από τις αιτήσεις για το επίδομα θέρμανσης

​Έτοιμο να… «πέσει» είναι το Taxisnet, καθώς οι φορολογούμενοι έχουν σπεύσει να υποβάλουν τις αιτήσεις τους για το επίδομα θέρμανσης, ελπίζοντας ότι θα πάρουν τα χρήματα τον Φεβρουάριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του υπουργείου Οικονομικών μέχρι σήμερα το πρωί είχαν υποβληθεί περίπου 300.000 αιτήσεις από ισάριθμα νοικοκυριά από τις οποίες εγκρίθηκαν περίπου 230.000 καθώς οι υπόλοιπες κόπηκαν λόγω μη εκπλήρωσης των εισοδηματικών και περιουσιακών κριτηρίων.

Σημειώνεται ότι για τις αιτήσεις έως το τέλος Ιανουαρίου σχεδιάζεται να καταβληθεί το επίδομα εντός του Φεβρουαρίου. Για τις αιτήσεις που θα υποβληθούν μετά θα γίνει νέα εκκαθάριση το αργότερο έως το τέλος Ιουνίου.

Ωστόσο, το ύψος του κονδυλίου για το επίδομα είναι δεδομένο στα 105 εκατομμύρια ευρώ που σημαίνει ότι αν οι αιτήσεις που θα εγκριθούν είναι περισσότερες από όσες μπορούν να καλυφθούν με το σχετικό κονδύλι τότε θα ικανοποιηθούν όλες αλλά με μειωμένο ποσό επιδόματος. Να σημειωθεί ότι το επίδομα ανέρχεται στα 0,25 ευρώ ανά λίτρο.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top