Θα μετρούν και τις μπουκιές μας - Η εφορία θα ξέρει ακόμη και αν βάζεις τζατζίκι στα πιτόγυρα!

Online σύνδεση με τo... ΥΠΟΙΚ θα έχουν μπαρ, εστιατόρια και fast food

Θα μετρούν και τις μπουκιές μας - Η εφορία θα ξέρει ακόμη και αν βάζεις τζατζίκι στα πιτόγυρα!

Από πουθενά δεν θα μπορούν να κρυφτούν οι Έλληνες φορολογούμενοι!

Η εφορία θα μετράει και τις... μπουκιές μας, γνωρίζοντας ανά πάσα ώρα και στιγμή, τι τρώμε, που το απολαμβάνουμε και πόσο το πληρώνουμε!

Οι εφοριακοί θα γνωρίζουν περισσότερα και από τους διαιτολόγους μας! Έτσι ακόμη και οι κυρίες που θα θέλουν να... κρύψουν θερμίδες, δεν θα μπορούν να το κάνουν, καθώς τα "μάτια" του υπουργείου Οικονομικών θα είναι παντού: σε εστιατόρια, μπαρ, καφενεία, fast food, και σουβλατζίδικα!

Η αρχή θα γίνει από τα καταστήματα εστίασης της Αττικής, τα οποία θα έχουν μέχρι τέλος Φεβρουαρίου 2016 online σύνδεση με την εφορία!

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τις γιορτές –και αφού μας αφήσουν να φάμε ανενόχλητοι την γαλοπούλα και τα μελομακάρονα- το υπουργείο Οικονομικών θα καταθέσει για ψήφιση νομοσχέδιο για την σύνδεση των ταμειακών μηχανών καταστημάτων, ελεύθερων επαγγελματιών με το σύστημα TAXIS, ώστε να παρακολουθούνται σε πραγματικό χρόνο οι αποδείξεις που κόβονται.

Με αυτό τον τρόπο, οι υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών θα βλέπουν ανά πάσα στιγμή τη δραστηριότητα των ταμειακών μηχανών, θα ξέρουν δηλαδή τις παραγγελίες!

Στην περίπτωση που τα "τσακάλια" της εφορίας εντοπίσουν κάτι παράξενο, τότε θα δίνεται σήμα και θα σπεύδουν στο… ύποπτο κατάστημα οι ελεγκτές για να διαπιστώσουν τι συμβαίνει.

Η on line σύνδεση των ταμειακών μηχανών θα βάλει "φρένο" στην παρέμβαση στις ταμειακές μηχανές με σκοπό την αλλοίωση των στοιχείων και την εμφάνιση μειωμένων εισπράξεων.

Μετά την Αττική, η σύνδεση θα επεκταθεί στα καταστήματα εστίασης των τουριστικών περιοχών και της υπόλοιπης Ελλάδας και σταδιακά θα καλυφθούν όλες οι επαγγελματικές δραστηριότητες.

Άντε και καλή μας χώνεψη!

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top