Καλύτερα Καρπενήσι, παρά Παρίσι λένε οι Έλληνες - Μεγάλη ΒΟΥΤΙΑ στις κρατήσεις για τις γιορτές

Οι τρομοκρατικές επιθέσεις άλλαξαν τα σχέδια πολλών

Καλύτερα Καρπενήσι, παρά Παρίσι λένε οι Έλληνες - Μεγάλη ΒΟΥΤΙΑ στις κρατήσεις για τις γιορτές

​"Βουτιά" έχουν κάνει οι ταξιδιωτικές κρατήσεις των Ελλήνων προς το Παρίσι. Με το φόβο ενός νέου τρομοκρατικού χτυπήματος πολλοί αναγκάστηκαν να αλλάξουν τα σχέδιά τους για τις διακοπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, επιλέγοντας είτε κάποιον άλλο ευρωπαϊκό προορισμό, είτε κάποιο χειμερινό θέρετρο της Ελλάδας.

xristougena.jpg

Tour operators που μίλησαν στο Star, αποκάλυψαν ότι ένας στους δύο που είχαν προγραμματίσει να περάσουν τις γιορτές στην πόλη του φωτός, ακύρωσαν άρον άρον την κράτησή τους.

Που θα πάνε αυτοί που "απέρριψαν" την γαλλική πρωτεύουσα;

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, προορισμοί όπως Βιέννη, Πράγα και Βουδαπέστη είναι ψηλά στην λίστα των Ελλήνων που αποφάσισαν μετά την «11η Σεπτεμβρίου της Ευρώπης» να μην ταξιδέψουν, όπως αρχικά είχαν σχεδιάσει, στην πόλη του φωτός. Παράλληλα, αρκετοί Έλληνες αφήνουν τον πύργο του Άιφελ, τα κρουασάν και τις σαμπάνιες του Παρισιού και κλείνουν δωμάτια σε χωριά, ραχούλες και βουνά για κοψίδια και παραδοσιακά κρασιά!

8420980480_2c14c181c2.jpgBudapest-Christmas-Cathedral.jpg

viena.jpg

Την ίδια ώρα, η ελληνική αγορά μπορεί να βγει διπλά κερδισμένη μετά την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους, καθώς Ρώσοι αναλυτές καλούν σε μποϊκοτάζ τουρκικών προϊόντων και υπηρεσιών.

Στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος πάντως επικρατεί αναβρασμός με αυξημένες περιπολίες και διπλάσιο αριθμό αστυνομικών στο διαβατηριακό έλεγχο, ενώ πιο αυστηρά είναι τα μέτρα ασφαλείας και για το προσωπικό των αεροπορικών εταιρειών.

el.jpg
Δείτε επίσης:

EΡΕΥΝΑ star.gr:Κοψοχρονιά δίνουν τα δωμάτια τους χλιδάτα ξενοδοχεία στο Παρίσι για τις γιορτές

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top