Αναρτήθηκαν τα τέλη κυκλοφορίας στο Taxis: ΔΕΙΤΕ πώς θα τα εκτυπώσετε

Στην σελίδα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων

​Αναρτήθηκαν το απόγευμα της Τρίτης στο taxisnet τα νέα τέλη κυκλοφορίας, προκειμένου να πληρωθούν από τους ιδιοκτήτες οχημάτων έως τις 31 Δεκεμβρίου 2015.

sss.jpg

Στην κεντρική σελίδα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων ανακοινώνεται η ανάρτηση των Εντύπων Τελών Κυκλοφορίας και περιέχεται link που οδηγεί απευθείας στην εφαρμογή εκτύπωσης των τελών, χρησιμοποιώντας τους Κωδικούς Taxisnet.
ee.jpg

Εναλλακτικά, στις Υπηρεσίες προς Πολίτες επιλέγοντας «ΝΕΟ: Εκτύπωση Εντύπων Τελών Κυκλοφορίας και Κατάσταση Οχημάτων».
ek2.jpg

Δίνονται οι παρακάτω δύο επιλογές για να προχωρήσετε:
1) Με κωδικούς ΤaxisNet (Έντυπα Τελών και Κατάσταση Οχημάτων)
Εισάγετε τους κωδικούς TaxisNet και μπαίνετε στο σύστημα:
- Επιλέγοντας "Κατάσταση Οχημάτων" εμφανίζονται αναλυτικά τα οχήματα που βρίσκονται στην ιδιοκτησία σας και το ποσοστό συνιδιοκτησίας.
- Επιλέγοντας "Εκτύπωση Εντύπου Τελών Κυκλοφορίας" εκτυπώνετε τα τέλη κυκλοφορίας - εφόσον έχουν αναρτηθεί από τη ΓΓΠΣ.
2) Χωρίς Κωδικούς TaxisNet (Έντυπα Τελών)
-Συμπληρώνοντας τον ΑΦΜ και τον Αριθμό Κυκλοφορίας του αυτοκινήτου και επιλέγοντας το Έτος 2016 (εμφανίζεται σαν επιλογή, μόνο εφόσον έχουν αναρτηθεί τα τέλη κυκλοφορίας για το συγκεκριμένο όχημα) εμφανίζεται το έντυπο Τελών Κυκλοφορίας για να το εκτυπώσετε.

ΠΡΟΣΟΧΗ: όσοι δεν πληρώσουν εμπρόθεσμα τα τέλη κυκλοφορίας αντιμετωπίζουν πρόστιμο ίσο με την αξία τους!
Όπως μετέδωσε νωρίτερα το star.gr, οι μόνοι που θα χαμογελάσουν, θα είναι οι ιδιοκτήτες παλιών οχημάτων, καθώς προβλέπονται μειώσεις γι' αυτά τα IX, ενώ για πρώτη φορά επιβάλλονται τέλη και στα υβριδικά αυτοκίνητα, αλλά και στις δίκυκλες και τρίκυκλες μοτοσικλέτες ιδιωτικής χρήσης άνω των 1.548 κυβικών εκατοστών. Δείτε ΕΔΩ περισσότερα.
ΒΙΝΤΕΟ STAR
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top