Το Πλαίσιο για τρίτη χρονιά αναδείχθηκε True Leader

Διακρίθηκε μεταξύ 22.000 επιχειρήσεων

​Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Πλαίσιο ανακηρύχθηκε ηγέτης στην επιχειρηματική αγορά καθώς επιβραβεύτηκε ως True Leader στη διοργάνωση της ICAP, «True Leaders 2014», έναν θεσμό που τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού και του ΣΕΒ και μετρά πλέον πέντε χρόνια.

Το Πλαίσιο κατάφερε να διακριθεί μεταξύ 22.000 επιχειρήσεων , μέσα από μία διαδικασία αξιολόγησης με βάση αντικειμενικά και μετρήσιμα κριτήρια, σημειώνοντας υψηλές αποδόσεις και πρόοδο το 2014.

George Gerardos.jpg

Συγκεκριμένα, μόνο 54 επιχειρήσεις από τις 22.000 κατάφεραν να διακριθούν, ανταποκρινόμενες ταυτόχρονα στα εξής κριτήρια:

• Συμπεριλαμβάνονται στις 500 πιο κερδοφόρες Εταιρείες ή στους 200 πιο κερδοφόρους Ομίλους για το 2014, με βάση τα στοιχεία της έκδοσης Business Leaders in Greece (κριτήριο κατάταξης το EBITDA)
• Συγκαταλέγονται στις 500 Εταιρείες ή 200 Ομίλους με το μεγαλύτερο αριθμό προσωπικού και έχουν αυξήσει το προσωπικό τους από το 2013 στο 2014
• Οι Εταιρείες ή οι κύριες εταιρείες του Ομίλου έχουν υψηλό ICAP Credit Score (αξιολόγηση Πιστοληπτικής Ικανότητας που κυμαίνονται από Α1 έως Β2)

• Βρίσκονται στις κορυφαίες θέσεις του Κλάδου τους (με βάση τον τζίρο).

Το βραβείο για το Πλαίσιο παρέλαβε ο κύριος Γιώργος Γεράρδος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες παρουσία 350 ανωτάτων στελεχών της ελληνικής αγοράς.

«Τα συγχαρητήριά μου στο Νικήτα Κωνσταντέλλο, στην ομάδα των ανθρώπων του και στην ΕΑΣΕ, για την εκδήλωση απονομής των βραβείων True Leaders. Μέσα σε συνθήκες κρίσης, επιβραβεύουν για 5η συνεχή χρονιά τις πιο υγιείς επιχειρήσεις, που πληρούν ένα σύνολο σημαντικών κριτηρίων. Είναι μία σοβαρή ενθάρρυνση για όλες αυτές τις επιχειρήσεις, οι οποίες θα αποτελέσουν τον κορμό της ανάπτυξης για την οποία όλοι μας αγωνιζόμαστε», είπε ο κ. Γεράρδος, παραλαμβάνοντας το βραβείο για το Πλαίσιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top