Απλήρωτοι λογαριασμοί πνίγουν τη ΔΕΗ: Θα αφήσει χωρίς φως πλούσιους με καβούρια στην τσέπη!

Στο στόχαστρο και περίπου 30.000 μαϊμού αγρότες

​Την ώρα που η κυβέρνηση ψάχνει …. «φως» για τα προαπαιτούμενα σε… νέους φόρους, η ΔΕΗ ετοιμάζεται να κλείσει τους διακόπτες στους πελάτες της, που ενώ έχουν χρήματα, δεν πληρώνουν τους λογαριασμούς ρεύματος, ψάχνοντας παράλληλα 30.000 αγροτικά τιμολόγια-μαϊμού!

Οι ληξιπρόθεσμες οφειλές στην Επιχείρηση Ηλεκτρισμού λαμβάνουν μορφή χιονοστιβάδας, καθώς τρεις στους δέκα λογαριασμούς μένουν απλήρωτοι, και η ΔΕΗ είναι έτοιμη να σβήσει τις λάμπες και να αυξήσει τα τιμολόγια στους "πονήρους", ώστε να ανακόψει την ξέφρενη πορεία των ληξιπρόθεσμων που έχουν εκτιναχτεί στα 2,2 με 2,5 δις ευρώ.

30.000 πελάτες "το παίζουν" αγρότες για να έχουν φθηνότερο ρεύμα!

Ταυτόχρονα η ΔΕΗ, όπως γράφει η εφημερίδα «το Έθνος» ξεσκαρτάρει τους δικαιούχους των αγροτικών τιμολογίων, αφού από τους ιδιοκτήτες 190.000 παροχών, οι κάτοχοι 30.000 μετρητών δεν έχουν ανταποκριθεί στο αίτημα της εταιρείας για υποβολή των απαιτούμενων δικαιολογητικών. Δηλαδή η ΔΕΗ είναι έτοιμη να σταματήσει να χορηγεί το κατά 30% φθηνότερο ρεύμα σε πελάτες που δηλώνουν αγρότες αλλά δεν είναι, επαναφέροντας τους στο κανονικό τιμολόγιο.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Επιχείρησης Ηλεκτρισμού, Ε.Παναγιωτάκη 2,1 εκατ. παροχές ρεύματος είναι ασυνεπείς με τις υποχρεώσεις τους, περίπου το 30% των ρολογιών, δηλαδή ένας στους τρεις πελάτες.

Έχουν βίλες με πισίνες, αλλά δεν πληρώνουν την ΔΕΗ!

"Λαυράκι" και στις οικίες των πλουσίων έβγαλαν οι έλεγχοι της ΔΕΗ, μέσω ενός ηλεκτρονικού προγράμματος που καταγραφεί τα πάντα. Σύμφωνα με αυτούς, πελάτες με βίλες και πισίνες στα Βόρεια Προάστια της Αθήνας αφήνουν απλήρωτους λογαριασμούς ρεύματος έως και 10.000 ευρώ. Μάλιστα, κάθε φορά που τα συνεργεία της επιχείρησης ηλεκτρισμού προσπαθούν να κόψουν το ρεύμα, δεν βρίσκουν το ρολόι, καθώς αυτό είναι σε μη προσβάσιμο σημείο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top