Δεν πληρώσατε τον ΕΝΦΙΑ; Δείτε τι σας περιμένει

Έρχονται βαριά πρόστιμα

​Σήμερα ήταν η τελευταία μέρα για την πληρωμή της πρώτης δόσης του ΕΝΦΙΑ, οπότε αν για τον οποιονδήποτε λόγο δεν καταφέρατε να πάτε να την πληρώσετε, τότε θα πρέπει να βάλετε βαθιά του χέρι στην τσέπη.

Κι αυτό γιατί σε περίπτωση που πάτε στην εφορία να πληρώσετε εκπρόθεσμα τη δόση, αυτή θα είναι προσαυξημένη κατά 0,73%.

Αν μάλιστα έχετε ενταχθεί στις 100 δόσεις για χρέη στο Δημόσιο, τότε θα έπρεπε οπωσδήποτε να πληρώσετε τον ΕΝΦΙΑ, καθώς θα βγείτε αμέσως εκτός ρύθμισης.

Πάντως, αν δεν έχετε πολλά χρέη, και δεν πληρώσατε σήμερα, μπορείτε να γίνετε υπερήμεροι, να πληρώσετε μόνο την προσαύξηση και αυτόματα να ενταχθείτε στις 12 δόσεις για την εξόφληση του ΕΝΦΙΑ.

Τέλος, αν είστε από τους λίγους τυχερούς που περιμένουν επιστροφή από την εφορία, τότε μπορείτε να επισκεφτείτε τον έφορό σας και να κάνετε συμψηφισμό με τον ΕΝΦΙΑ. Βέβαια θα πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί σ’ αυτή την περίπτωση, αν το ποσό της επιστροφής είναι μεγάλο, τότε η εφορία θα σας κρατήσει όλο το ποσό και όχι μόνο την πρώτη δόση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top