Θες να μεταναστεύσεις για δουλειά,αλλά δεν ξέρεις που να πας; Χάρτης-μπούσουλας σου δίνει λύση

Ταξίδεψε σε όλη την Ευρώπη με ένα ΚΛΙΚ

​Είστε τόσο αγανακτισμένοι με την κατάσταση στην Ελλάδα που θέλετε πάση θυσία να φύγετε στο εξωτερικό και όπου σας βγάλει ο δρόμος; Έχετε μπροστά σας την υδρόγειο σφαίρα και την γυρνάτε κάθε φορά που ανακοινώνονται νέα μέτρα; Θέλετε απεγνωσμένα να κάνετε ΚΛΙΚ για κράτηση αεροπορικού εισιτήριου, ώστε να γλιτώσετε από τα μνημόνια και να διεκδικήσετε ένα καλύτερο μέλλον, αλλά δεν ξέρετε σε ποια χώρα να πατήσετε το enter;

Στην πύλη επαγγελματικής κινητικότητας του EURES θα βρείτε όλα εκείνα τα εργαλεία ενημέρωσης, τα οποία σκοπό έχουν να προσφέρουν βοήθεια και υποστήριξη σε όσους σκέφτονται την κινητικότητα ή σκέφτονται να προσλάβουν προσωπικό από άλλη χώρα!

Στην συγκεκριμένη πύλη, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν εύκολα και γρήγορα να βρουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται για τις συνθήκες διαβίωσης και εργασίας σε κάθε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ακόμη και λεπτομέρειες για σημαντικά ζητήματα, όπως είναι η εύρεση κατοικίας ή σχολείου, η φορολογία, το κόστος διαβίωσης, η υγεία, η κοινωνική νομοθεσία, η συγκρισιμότητα των προσόντων κ.λπ.

Το μόνο «πρόβλημα» είναι, ότι κάποια στοιχεία μπορεί να μην προσφέρονται στα ελληνικά, αλλά στα... Αγγλικά!

Παράδειγμα!

Έστω ότι κάποιος ενδιαφέρεται να μάθει πως θα ήταν αν πήγαινε για δουλειά στην Ελβετία... Mε ένα κλικ στον ευρωπαϊκό χάρτη, που υπάρχει καταχωρημένος στην πύλη επαγγελματικής κινητικότητας του EURES, μπορεί να βρει όλα τα δεδομένα που χρειάζεται!

xartis.jpg


Δείτε ΕΔΩ τον χάρτη

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top