Στο taxisnet 315.000 αναδρομικά εκκαθαριστικά για αγρότες και κατόχους πισίνας και σκάφους!

Αυξημένη προκαταβολή φόρου και αύξηση στον συντελεστή πολυτελούς διαβίωσης

Στο taxisnet έχουν ήδη αναρτηθεί περίπου 315.000 πρόσθετα εκκαθαριστικά με αναδρομικό φόρο για αγρότες και κατόχους στοιχείων πολυτελούς διαβίωσης πισίνα, σκάφος αναψυχής άνω των πέντε μέτρων ή ΙΧ άνω των 2.500 κυβικών). Το συνολικό ποσό που καλούνται να πληρώσουν ανέρχεται σε περίπου 50 εκατ. ευρώ.

Τα νέα εκκαθαριστικά αφορούν:

-την αυξημένη προκαταβολή φόρου για τους αγρότες. Η προκαταβολή αυξήθηκε αναδρομικά από τα εισοδήματα του 2014 από το 27,5% στο 55%

-την αναδρομική αύξηση από το 10% στο 13% του συντελεστή υπολογισμού του φόρου πολυτελούς διαβίωσης για όσους στην κατοχή τους πισίνα, σκάφος αναψυχής άνω των πέντε μέτρων ή ΙΧ άνω των 2.500 κυβικών.

Τα εκκαθαριστικά θα πρέπει να εξοφληθούν σε τρεις δόσεις (Νοέμβριος, Δεκέμβριος, Φεβρουάριος) και στην εφάπαξ εξόφληση χορηγείται έκπτωση 2%.

Θα ακολουθήσουν σύντομα τα εκκαθαριστικά για την αναδρομική αύξηση της προκαταβολής φόρου από το 80% στο 100% για όλες τις επιχειρήσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top