ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΣΟΚ:Μειώνονται οι συντάξεις και το αφορολόγητο.Ποιοι θα φορολογούνται με 65%!

Αποκαλύψεις-ΣΟΚ από τον Νίκο Χατζηνικολάου στο δελτίο του Star

ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΣΟΚ:Μειώνονται οι συντάξεις και το αφορολόγητο.Ποιοι θα φορολογούνται με 65%!

​Τρεις ειδήσεις που αναμένεται να κάνουν «πάταγο» αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο του Star Channel και την Μάρα Ζαχαρέα, ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Ο σχολιαστής του δελτίου του Star και εκδότης της Real News, αναφερόμενος στην «φοροκαταιγίδα» που έρχεται, δήλωσε ότι το αυριανό Πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Αγορά» θα κυκλοφορήσει με δύο πολύ σημαντικές αποκαλύψεις .

«Με το νέο μνημόνιο και με αποφάσεις που μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου θα έχουν επικυρωθεί, αλλάζει ο τρόπος υπολογισμού των συντάξεων και θα έχουμε μείωση-ΣΟΚ έως και... 30% σε όλες τις συντάξεις» είπε ο κ.Χατζηνικολάου.

«Η δεύτερη κακή είδηση αφορά όλη την ελληνική κοινωνία και έρχεται από το μέτωπο του νέου φορολογικού νομοσχεδίου. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της εφημερίδας "Aγορά", ο φόρος στα μεικτά εισοδήματα άνω των 80.000 ευρώ θα φτάσει στο ...65%! Τον ίδιο συντελεστή είχε επιβάλλει ο Φρανσουά Ολάντ στο παρελθόν, γεγονός που ανάγκασε πολλούς πλούσιους της Γαλλίας να φύγουν από την χώρα» πρόσθεσε ο γνωστός δημοσιογράφος.

Παράλληλα, όπως είπε ο κ.Χατζηνικολάου, στην Real News της Κυριακής υπάρχει ρεπορτάζ για το αφορολόγητο, το οποίο πέφτει από τις 12.000 ευρώ στις …9000 ευρώ.

Συμπέρασμα ...από το «φοροτσουνάμι» που έρχεται δεν θα πληγούν μόνο τα μεγάλα εισοδήματα, αλλά και τα μεσαία και τα μικρά!

ΒΙΝΤΕΟ STAR

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top