Στο Παρίσι τη Δευτέρα αντιπροσωπεία του ΣΕΒ για να προσελκύσει επενδύσεις στην Ελλάδα

Θα συναντηθεί με τον υπουργό Οικονομίας της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν

​Αντιπροσωπεία του ΣΕΒ με επικεφαλής τον πρόεδρο Θεόδωρο Φέσσα επισκέπτεται τη Δευτέρα και την Τρίτη το Παρίσι, όπου θα έχει επαφές με τους υπουργούς Οικονομίας και Οικονομικών της Γαλλίας, καθώς και με τη διοίκηση του αντίστοιχου γαλλικού Συνδέσμου.

Στόχος της επίσκεψης είναι η προετοιμασία του εδάφους για προσέλκυση γαλλικών επενδύσεων στην Ελλάδα καθώς και η διερεύνηση πιθανών πεδίων συνεργασίας σε μια σειρά από τομείς της ελληνικής οικονομίας.

Στην αποστολή θα μετέχουν επιχειρηματίες και εκπρόσωποι ελληνικών επιχειρήσεων από ευρύ φάσμα, όπως: Κατασκευές, Ενέργεια, Βιομηχανία (μέταλλα), Φάρμακα, Λιανεμπόριο, Πληροφορική & επικοινωνίες, Ασφάλειες, Τράπεζες και Βιομηχανικός εξοπλισμός.

Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα της επίσκεψης, η αντιπροσωπεία του ΣΕΒ θα συναντηθεί αύριο με τον υπουργό Οικονομίας της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν καθώς και με τη διοίκηση του γαλλικού Συνδέσμου (MEDEF) με την οποία θα παραχωρήσουν και κοινή συνέντευξη Τύπου. Μεθαύριο, Τρίτη θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών Μισέλ Σαπέν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top