Φιλί της ζωής από Κομισιόν: Βοήθεια 35 δισ. ευρώ στην Ελλάδα ως το 2020!

Για την ενίσχυση της ανάπτυξης και της απασχόλησης

Φιλί της ζωής στην Ελλάδα με την επένδυση ποσού που πιθανόν να ξεπεράσει και τα 35 δισ. ευρώ μέχρι το 2020 είναι έτοιμη να δώσει η Κομισιόν.

Όπως ανακοίνωσε η Επίτροπος Κορίνα Κρέτου μετά από έκτακτη συνεδρίαση της Επιτροπής Περιφερειακής Ανάπτυξης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, «παρουσιάσαμε τα εν λόγω μέτρα που περιλαμβάνονται στο σχέδιο της Επιτροπής για την ανάπτυξη και την απασχόληση στην Ελλάδα το οποίο είχε υποβάλλει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις 15 Ιουλίου».

Σύμφωνα με την ίδια, «κατά την περίοδο 2014-2020 η ΕΕ θα επενδύσει περισσότερα από 35 δισ. ευρώ στην Ελλάδα, από τα οποία 20 δισ. ευρώ θα προέρχονται από τα ευρωπαϊκά διαρθρωτικά και επενδυτικά ταμεία».

Μάλιστα, σημείωσε ότι αποφασίστηκε το τελευταίο 5% των πληρωμών προς την Ελλάδα για την περίοδο 2007-2013 (το οποίο διατηρείται ως το κλείσιμο των λογαριασμών, το 2017) να διατεθεί αμέσως στις ελληνικές αρχές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top