Νέα προθεσμία για τις φορολογικές δηλώσεις νομικών προσώπων

Μάλλον θα δοθεί παράταση και για τα φυσικά πρόσωπα

​Την ώρα που οι πολιτικές εξελίξεις τρέχουν με την κυβέρνηση να προσανατολίζεται στις πρόωρες ε��λογές στις 20 Σεπτεμβρίου, το υπουργείο Οικονομικών δείχνει κατανόηση και επιείκεια, δίνοντας παράταση για την υποβολή των δηλώσεων που υποβάλλουν οι επιχειρήσεις ενώ, με ανακοίνωσή του αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο, αύριο να ανακοινώσει παράταση και για την προθεσμία υποβολής των δηλώσεων των φυσικών προσώπων.

Η νέα ημερομηνία για τις επιχειρήσεις, είναι η 28η Αυγούστου σύμφωνα με απόφαση που υπεγράφη από τον αρμόδιο αναπληρωτή υπουργό για τα έσοδα. Για τα φυσικά πρόσωπα, η προθεσμία λήγει στις 26 Αυγούστου, αλλά όπως φαίνεται αύριο θα έχουμε νέα προθεσμία.

Η ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών:

«Λόγω των τεχνικών προβλημάτων που παρουσιάστηκαν χθες και σήμερα στο TAXISnet, υπογράφηκε από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη απόφαση για παράταση της υποβολής των φορολογικών δηλώσεων των νομικών προσώπων μέχρι τις 28.8.2015. Για τα φυσικά πρόσωπα θα εκδοθεί ανακοίνωση αύριο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top