ΥΠΟΙΚ: Δεν έχουμε δώσει ούτε ένα ευρώ στον Κορεάτη σύμβουλο, Γκλεν Κιμ

Η απάντηση σε δημοσίευμα εφημερίδας σχετικά με τον πρώην σύμβουλο του Βαρουφάκη

​Με αφορμή το δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Βήμα», σύμφωνα με το οποίο ο Κορεάτης πρώην σύμβουλος του Γιάνη Βαρουφάκη, Γκλεν Κιμ είχε συμφωνήσει προφορικά με τον πρώην υπουργό Οικονομικών μηνιαία αμοιβή για τις υπηρεσίες του, 125.000 ευρώ, το ΥΠΟΙΚ απαντά πως "η εταιρεία στην οποία είναι συνεργάτης ο κ. Γκλεν Κιμ δεν έχει εισπράξει έως σήμερα από το Ελληνικό Δημόσιο ούτε ένα ευρώ, πόσω μάλλον τις 125.000 ευρώ ��ου υποστηρίζει το Βήμα".

Κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών επισημαίνουν μάλιστα ότι το αδιαμφισβήτητο αυτό γεγονός καταγράφει και το ρεπορτάζ, καθώς, όπως σημειώνεται, «δεν έχει πληρωθεί γιατί δεν υπήρχε τρόπος».

Η κυβέρνηση θα χρησιμοποιήσει εμπειρογνώμονες για την εξεύρεση της καλύτερης δυνατής συμφωνίας, και ο κ. Κιμ είναι εξειδικευμένος σε θ��ματα διαπραγμάτευσης με διεθνή πολυετή εμπειρία έχοντας, μάλιστα, εργαστεί στο παρελθόν και πάλι στη χώρα μας.
«Εκτιμώντας ότι η παρουσία του στο πλευρό της κυβέρνησης δεν ενοχλεί – για ποιο λόγο άλλωστε; - η πληρωμή της εταιρείας για την οποία εργάζεται θα γίνει μέσα από τις προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες» πρόσθεσαν κύκλοι του υπουργείου οικονομικών.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top