Για λεφτά (δεν παίρνουμε όρκο), πάντως οπωροκηπευτικά και καύσιμα…. υπάρχουν!

Το διαβεβαίωσε το υπουργείο Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού

​Μπορεί να μην έχουμε … ευρώ, αλλά σίγουρα θα έχουμε φαγητό! Αυτό διαβεβαιώνει το υπουργείο Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, την ώρα που φωνές περί Grexit, φουντώνουν στην Ευρώπη!

Πιο συγκεκριμένα, το υπουργείο διαβεβαιώνει, τόσο τους Έλληνες πολίτες όσο και τους επισκέπτες, ότι υπάρχουν επαρκείς ποσότητες τροφίμων στην αγορά και ότι οι τιμές τους παραμένουν σταθερές.

Ειδικά στα οπωροκηπευτικά, οι ποσότητες είναι περισσότερο από επαρκείς, διατίθενται δε σε μειωμένες τιμές. Το ίδιο ισχύει και για τα καύσιμα, οι ποσότητες των οποίων επαρκούν, ενώ δεν υπάρχει καμία αλλαγή στις τιμές.

Κάθε άλλη πληροφορία που διακινείται δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, διευκρινίζει το υπουργείο, διαβεβαιώνοντας ότι βρίσκεται σε συνεχή επαφή και συνεργασία με τους αρμόδιους παράγοντες,καθώς και τις επιχειρήσεις τροφίμων και έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τη συνέχιση της ομαλής λειτο��ργίας και τη διασφάλιση του απρόσκοπτου εφοδιασμού της αγοράς με προϊόντα, ώστε να συνεχίσουν να καλύπτονται πλήρως οι ανάγκες τόσο των Ελλήνων, όσο και των πολυάριθμων επισκεπτών, που και φέτος έχουν επιλέξει τη χώρα μας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top