Τραπεζικοί κύκλοι:Αναπόφευκτο το «κούρεμα» καταθέσεων-Σε κίνδυνο τα ποσά άνω των 20.000!

Βλέπουν Αρμαγεδδών σε τράπεζες και λύση αλά Κύπρο

Τραπεζικοί κύκλοι:Αναπόφευκτο το «κούρεμα» καταθέσεων-Σε κίνδυνο τα ποσά άνω των 20.000!

«Τα χειρότερα είναι μπροστά μας» σχολιάζουν τραπεζικοί κύκλοι για την κατάσταση του τραπεζικού συστήματος και της ελληνικής οικονομίας.

Η Ελλάδα είναι από χθες στον αέρα, αφού το ελληνικό πρόγραμμα ολοκληρώθηκε και -όπως φαίνεται- δεν θα υπάρξει νέο πρόγραμμα πριν το δημοψήφισμα.

Με την ΕΚΤ να έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά (μάλιστα δεν αποκλείεται σήμερα στη συνεδρίαση του δ.σ. να αποφασίσει και σκληρά μέτρα για την Ελλάδα μετά τη μη αποπληρωμή του ΔΝΤ), τραπεζικοί κύκλοι βλέπουν… Αρμαγεδδών σε τράπεζες και καταθέσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, οι ίδιοι κύκλοι θεωρούν -υπό τις π��ρούσες συνθήκες- αναπόφευκτο το «κούρεμα» στις καταθέσεις των Ελλήνων προκειμένου να ανοίξουν και πάλι οι τράπεζες!

Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό εάν συμβεί αυτό το απευκταίο σενάριο, το κούρεμα να αφορά ακόμη και ποσά άνω των 20.000 ευρώ!

Λαμβάνοντας υπόψη το «παράδειγμα» της Κύπρου, θα μιλάμε σε μια τέτοια περίπτωση για πραγματική καταστροφή και «λεηλασία» της περιουσίας των πολιτών που περιμένοντας την «αξιοπρέπεια», ίσως δουν τους κόπους μιας ζωής να εξατμίζονται…​

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top