Φέσσας (ΣΕΒ): Ιδιαίτερα θετική εξέλιξη η διαφαινόμενη συμφωνία

«Πρέπει, όμως, η υπερφορολόγηση να αποκτήσει πρόσκαιρο χαρακτήρα»

Φέσσας (ΣΕΒ): Ιδιαίτερα θετική εξέλιξη η διαφαινόμενη συμφωνία

Για «ιδιαίτερα θετική εξέλιξη» έκανε λόγο ο Θεόδωρος Φέσσας σχολιάζοντας την προοπτική συμφωνίας της Ελλάδας με τους δανειστές.

«Μπροστά στον κίνδυνο εκτροχιασμού της ευρωπαϊκής προοπτικής της χώρας, η πρόοδος στις διαπραγματεύσεις και η διαφαινόμενη συμφωνία μεταξύ της κυβέρνησης και των Ευρωπαίων εταίρων μας, είναι μια ιδιαίτερη θετική εξέλιξη» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΕΒ, σημειώνοντας πως ο Σύνδεσμος θα στηρίξει έμπρακτα μια συμφωνία ανάπτυξης και προοπτικής για την ελληνική οικονομία.

«Αναμένουμε από την κυβέρνηση, ακόμη και σήμερα, να προταχθούν και άλλες επιλογές που μπορούν να ανακόψουν την υφεσιακή απειλή για την εθνική μας οικονομία» πρόσθεσε ο κ. Φέσσας, τονίζοντας ότι απαιτείται περικοπή των κρατικών δαπανών καθώς και πάταξη της φοροδιαφυγής και της εισφοροδιαφυγής.

«Με αποφασιστικότητα και συνεργασία, μπορεί πράγματι η υπερ-φορολόγηση να αποκτήσει πρόσκαιρο χαρακτήρα και να αντικατασταθεί από παρεμβάσεις φιλικές για την ανάπτυξη. Η εθνική ευθύνη όλων των πολιτικών και παραγωγικών δυνάμεων του τόπου απαιτεί σήμερα ενότητα, συνεργασία και αποφασιστικότητα για να προχωρήσουμε μπροστά και να μη χαθούν και άλλες ευκαιρίες» κατέληξε ο πρόεδρος του ΣΕΒ.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top