Αξιωματούχος της ΤτΕ: Οι Έλληνες σηκώνουν χρήματα γιατί φοβούνται «χέρι» στις καταθέσεις!

«Μαύρη» προειδοποίηση: Αν φθάσουμε εκεί, θα γίνει εξέγερση και θα χυθεί αίμα!

Αξιωματούχος της ΤτΕ: Οι Έλληνες σηκώνουν χρήματα γιατί φοβούνται «χέρι» στις καταθέσεις!
Νέο γύρο εκροών καταθέσεων φοβούνται οι τραπεζίτες στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Guardian, η υπόσχεση της κυβέρνησης ότι δεν πρόκειται να αγγίξει τους τραπεζικούς λογαριασμούς, δεν έχει πείσει τους καταθέτες και τους επενδυτές στην Ελλάδα.

Μάλιστα, η αγγλική εφημερίδα φιλοξενεί δήλωση αξιωματούχου της Τράπεζας της Ελλάδας, που τονίζει ότι οι Έλληνες φοβούνται ότι το επόμενο βήμα είναι η δέσμευση καταθέσεων!
rdi.jpg
«Οι άνθρωποι παίρνουν τα χρήματά τους από τους λογαριασμούς είτε έχουν πολλά είτε λίγα υπό το φόβο ότι η κυβέρνηση θα βάλει χέρι σε αυτά» αναφέρει ο αξιωματούχος, ο οποίος κρατά την ανωνυμία του.

Όπως αναφέρει ο Guardian, «περίπου 35 δισ. ευρώ φαίνεται να έχουν απ��συρθεί από τους τραπεζικούς λογαριασμούς από τον περασμένο Δεκέμβριο».

«Οι οικονομολόγοι, πολιτικοί, τραπεζίτες και αξιωματούχοι είναι πεπεισμένοι ότι ένα bail-in σαν αυτό που εφαρμόστηκε στην Κύπρο, θα είναι η σταγόνα που θα ξεχείλισε το ποτήρι» προσθέτει η αγγλική εφημερίδα, με τον ίδιο αξιωματούχο της ΤτΕ να απευθύνει «μαύρη» προειδοποίηση ότι αν επαληθευτεί ένα τέτοιο σενάριο θα γίνει πρωτοφανής και αιματηρή εξέγερση: «Θα δούμε μια εξέγερση που αυτή η κρίση δεν έχει ακόμη φέρει. Θα υπάρξει αίμα στους δρόμους. Οι Έλληνες δεν είναι σαν τους Κυπρίους»!
​​
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top