Όσοι πιστοί… σπεύσατε: Κρατικές λιμουζίνες σε τιμή ευκαιρίας!

Σύντομα το πρώτο κρατικό… eBay

Όσοι πιστοί… σπεύσατε: Κρατικές λιμουζίνες σε τιμή ευκαιρίας!
Όσοι ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε ένα πολυτελές αυτοκίνητο που ξεπερνά τα 2000 κυβικά και έχετε τα χρήματα για τα τέλη και τη συντήρησή του, δεν έχετε παρά να περιμένετε τη δημοπρασία του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Το επόμενο διάστημα από τα 904 συνολικά κρατικά οχήματα, τα 146 θα ψάχνουν υποψήφιους αγοραστές, ενώ μακροπρόθεσμα θα δημοπρατηθούν συνολικά 450 αυτοκίνητα.

Στόχος της κυβέρνησης είναι να μειώσει στο μισό το στόλο των κρατικών αυτοκινήτων, σε μια προσπάθεια να βάλει φρένο στη σπατάλη του Δημοσίου και να φέρει χρήματα στα ταμεία.

Αρχικά, οι ενδιαφερόμενοι (ιδιώτες ή επαγγελματίες του χώρου) θα μπαίνουν στη σελίδα του υπουργείο και θα εγγράφονται βάζοντας τα προσωπικά τους στοιχεία. Μετά την εγγραφή θα έχουν 30 μέρες περιθώριο να επισκεφτούν τους χώρους που βρίσκονται τα αυτοκίνητα και να τα αξιολογήσουν.

Μετά τις 30 ημέρες, θα ξεκινήσει η διαδικτυακή δημοπράτηση η οποία θα διαρκέσει τρεις ημέρες από την πρώτη κατάθεση προσφοράς, ενώη τιμή εκκίνησης κάθε αυτοκινήτου θα ορίζεται από το υπουργείο.

Σύμφωνα πάντως με εμπόρους αυτοκινήτων που μίλησαν στο STAR, αν αγόραζαν ένα τέτοιο αυτοκίνητο θα ήταν για να το μεταπωλήσουν στο εξωτερικό και όχι σε Έλληνες.

Με τον κατάλογο των δικαιούχων κρατικών αυτοκινήτων να είναι ατελείωτος, το πρώτο eΒay του Δημοσίου αναμένεται να βγει στον αέρα άμεσα, ενώ στην πρώτη φάση της δημοπρασίας θα ενταχθούν και 50 κατασχεμένα αυτοκίνητα που βρίσκονται στα διάφορα τελωνεία της χώρας.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top