Ασύλληπτο πάρτι φοροδιαφυγής: Δήλωνε άνεργη και βρέθηκε με καταθέσεις 97 εκ. ευρώ!

Απίστευτα ευρήματα: Νοικοκυρές με «τρελές» καταθέσεις & «βιο��αλαιστές» έμποροι με εκ. ευρώ!

Μια γεύση από το ασύλληπτο πάρτι φοροδιαφυγής που γινόταν επί σειρά (πολλών) ετών δίνει η λίστα που έχουν καταρτίσει οι οικονομικοί εισαγγελείς με τους «ύποπτους» εκατομμυριούχους.

Πρόκειται για την πρώτη μεγάλη επιχείρηση κατά της φοροδιαφυγής και κατά της διαφθοράς που ολοκληρώθηκε από τους οικονομικούς εισαγγελείς κ. Αθανασίου, Δραγάτση και Μπρη, από την οποία ευελπιστούν ότι θα εισρεύσει χρήμα στα δημόσια ταμε��α.

Ήδη οι οικονομικοί εισαγγελείς έχουν εκδώσει αποφάσεις για τη δήμευση των περιουσιακών τους στοιχείων, δηλαδή τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς, τα ακίνητα που έχουν στην κατοχή τους και τις τραπεζικές τους θυρίδες.

Δήλωνε άνεργη και βρέθηκε με καταθέσεις 97 εκ. ευρώ!

Στα απίστευτα ευρήματα των ελέγχων, συγκαταλέγεται μια άνεργη και ανεπάγγελτη (όπως δήλωνε σ��ην εφορία) η οποία είχε στην τράπεζα για μία ώρα ανάγκης καταθέσεις ύψους… 97 εκ. ευρώ!

Το περίεργο, μάλιστα, στην συγκεκριμένη υπόθεση είναι ότι η εν λόγω κυρία δήλωνε στη φορολογική της δήλωση επί τρία συνεχή χρόνια 15 εκατ. ευρώ και ενώ εμφανιζόταν άνεργη, ουδείς την ήλεγξε πού τα βρήκε και εάν έκρυβε και άλλα ποσά!

Άλλο «λαβράκι» ήταν ένας έμπορος που ενώ για το διάστημα 1996-2015 είχε δηλώσει συνολικά 2,5 εκ. ευρώ, στην τράπεζα διατηρούσε καταθέσεις 36 εκ. ευρώ!

Καλό «κομπόδεμα» είχε μαζέψει και μια νοικοκυρά, η οποία είχε μεν δηλώσει 7 εκ. ευρώ αλλά στους λογαριασμούς της βρέθηκαν πάνω από τα τριπλάσια, δηλαδή 23 εκ. ευρώ! Μια άλλη νοικοκυρά, δήλωνε «μικρομεσαία» με εισόδημα 35.000 ευρώ και είχε στην τράπεζα 7 εκ. ευρώ!

Έμπορος από τη Θεσσαλονίκη είχε δηλώσει στην εφορία 1,4 εκ. ευρώ, «ξεχνώντας» να δηλώσει και καταθέσεις ύψους 34 εκ. ευρώ που διατηρούσε στην τράπεζα.

Τέλος, το πιο επικερδές επάγγελμα πρέπει να ανακάλυψε μια κυρία, η οποία δήλωνε κάτι σαν ρυμουλκός εσωτερικών υδάτων (!) και ακόμη προσπαθεί να δικαιολογήσει τα 18 εκ. ευρώ που βρέθηκαν σε τραπεζικούς λογαριασμούς της…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top